Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem merek szerelmes lenni és nem is akarok szerelmes lenni mert már úgy látom nincs értelme?
Ez nem így működik. Nem lehet annyival letendezni, hogy nem akarsz szerelmes lenni. Az leszel ha úgy alakul
18/L
Pacsi.
Én lányban vagyok ez, hogy senkiben nem tudom azt az illetőt látni aki esetleg a nagy Ő lenne vagy újra olyan igazi szerelem lenne, valószínű, hogy az elszenvedett csalódás következtében érezzük ezt.
Én is úgy vagyok vele, hogy ha úgyis vége , és minden tönkre megy egyszer vagy lesz benne valami rossz, akkor minek...
Tudom elég pesszimista hozzáállás:(
De nekem is hasonló a problémám.
19L
Ne aggódj! Aminek meg kell történnie az meg is fog történni!
És a tapasztalatokat tudod gyüjteni! Minden rossz után jön egy jó is! ;) fel a fejjel! :) L
Haha, ez jó:D
Igen, egyet értek, amint látom van bennünk közös de én se vagyok a legjobb passzban másfelől biztos vidéki a kérdező vagy másik városban lakik, harmadszorra pedig én se szoktam itt ismerkedni.
De azért ez aranyos volt:):D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!