Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelmes vagyok a lakótársamba. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
A probléma a következő: egy kétszobás lakásban élünk ketten, ő egy 28 éves srác, én egy 22 éves csaj. Már a beköltözést úgy kezdtük, hogy hajnali háromig borozgatás mellett beszélgettünk, aztán egyre többet, minden nap, és közben kiderült, mennyi közös van bennünk. Most két hónap után szerelmes lettem belé. Beszélgettünk már a párkapcsolatainkról, egyikünknek sincs senkije (nekem van egy haverom, akivel néha találkozom, és akkor lefekszünk, de iránta baráti szereteten és testi vonzalman kívül semmit nem érzek), de tudom, hogy nem vagyok az esete. Tudom, hogy bír, de nem úgy, ahogy én őt. Tanácstalan vagyok. Elmondani biztosan nem fogom neki, de azt tudom, hogy sürgősen el kell felejtenem, mint potenciális jelölt. Csak nem tudom, hogyan, így, hogy minden nap találkozunk és beszélgetünk.2018. okt. 28. 19:59
1/23 anonim válasza:
Ne áruld el neki. Hanem örülj annak, hogy melletted van, és szellemileg ott tudsz lenni mellette:) Vannak azok a kapcsolatok-még ha ne is hagyományos, amik sokkal többek mint egy szokásos férfi-nő kapcsolat.
2/23 anonim válasza:
Bírom az ilyen kérdések...jaj úgy bírjuk egymást, de jaj, nem lehetünk együtt, de jaj külön se lehetünk, mert nem és jaj mit csináljak...
Nőj fel végre! Ne kifogást keress, hanem oldd meg a problémát! Ha együtt akarsz lenni vele, akkor mondd el és próbáljátok meg (már ha ő is benne van), ha meg nem akarsz, akkor lépj tovább!
3/23 anonim válasza:
Igen, szerelmes vagy belé, miközben mással szexelsz. De szeretnék én ilyen szerelmet a nyakamba...Vannak bajok, fiatalság.
4/23 A kérdező kommentje:
1.: Igen, igyekszem így felfogni. De közben meg néha nagyon feszítő érzés, hogy nem mondhatom ki, amit valóban érzek. De amúgy örülök neki, hogy legalább ilyen kapcsolat van köztünk.
2.: De pont ez a probléma! Nem lehetünk együtt, mert nem jövök be neki. Mégis hogyan nőjek fel és oldjam meg? Azért ez nem egy kis akadály, szerintem.
3.: Nem ez volt a lényeg... :)
2018. okt. 28. 20:15
5/23 A legrosszindulatúbb válasza:
Ezek a kérdések csak megerősítenek az elveimben: a huszonéves nőket messziről kerülni.
6/23 anonim válasza:
@4: Úgy nőj fel, hogy felnőtt emberként fogadd el a helyzetet és éld tovább az életed! Ha együtt nem megy, akkor meg keress egy másik albérletet!
7/23 A kérdező kommentje:
5-ös, szerintem ne kerüld őket, ha nem szeretnéd. Az, hogy van egy haverom, akivel le szoktam feküdni, nem jelenti azt, hogy nincs erkölcsi érzékem. Voltak már barátaim, egyet sem csaltam meg, szerelmes voltam beléjük, és úgy is viselkedtem velük. A haverommal is úgy viselkedem, ahogy kell. És ezt ő is tudja.
2018. okt. 28. 20:20
8/23 A kérdező kommentje:
6-os: Ebben igazad van.
2018. okt. 28. 20:21
9/23 Uránoszi farkas válasza:
Szerintem inkább randizz velem, én 28 helyett 27 vagyok, bivalyerős költő. Na meg 22 centi ha áll.
10/23 anonim válasza:
Akkor mi a lényeg? Ja, értem. Tök mellékes, hogy szerelmes vagy, de lazán összejársz dugni mással. Nem érzed a paradoxont? Ms. Egokirálynő. 🙂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!