Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelmes lettem a lakótársamba, de nem tudom ő mit érezhet. Mit tegyek? Bővebben lent
4 hónappal ezelőtt új albérletbe költöztem, ahol egyik albérlőtársam és egyben főbérlőm egy srác. Nekem szimpatikus volt, én is neki, közös érdeklődési kör, hasonló jellem, stb., de neki volt barátnője.
A dolgok – sajnos, nem sajnos- úgy hozták, hogy lefeküdtünk, majd ő másnap 1 év után otthagyta a barátnőjét, elvileg nem miattam, hanem „ egy rossz kapcsolat volt”.
Aztán egyre több időt töltöttünk együtt, sokat aludtunk együtt, hozzátenném: nem szexelünk, mert szerinte az csak akkor menne, ha szerelmesek lennénk, de egyéb testi kapcsolat van.
Egy- két hónap után megbeszéltük, hogy nem lesz ez így jó, hagyjuk az egészet, de nem hagytuk.
Azóta már kaptam virágot, és célzásokat, hogy esetleg akarna engem, de a kapcsolat elején leszögeztük, hogy egyikünk sem akar kapcsolatot, így konkrétumokról nem esett szó.
Egyáltalán nem beszélünk a kapcsolatunkról, mert nagy a tétje, ha negatívum lesz a végkövetkeztetés, annak költözés a vége.
annyira kiszámíthatatlan, egyszer csillogó szemmekkel, szerelmesen (?) néz rám, egyszer mintha nem is léteznék.
azt hiszem, én szeretem. de képtelen vagyok neki elmondani, és néha úgy érzem, hogy ő egyáltalán semmit nem akar tőlem. mit tegyek?
Szerintem zavarja, hogy csak egyéb van köztetek, szex rendesen meg nincs, szeret téged a maga módján.
A legtöbb kapcsolat úgy alakul ki, hogy csak szex és más semmi, aztán pedig már azon veszik észre magukat az emberek, hogy egy párt alkotnak, testileg és lelkileg egyaránt.
Én is hasonló helyzetben vagyok, mint a srác, szerintem tudom mit érez. Esetemben ez azért van, mert logikus gondolkodás alapján hagyni kell az egészet, de ha az érzelmek kerekednek felül, akkor lehet meg kéne próbálni. Nem igazán tudok más építőt mondani neked, lesz ami lesz és fel a fejjel. :)
22f
köszönöm a gyors válaszokat!
1: ő nem akar szexet...
2: igen, alapból egyébként is egy nagyon logikus gondolkodású, és ehhez ragaszkodó ember.én csak valahogy meg szeretném győzni, hogy most ne az legyen az első :)
3: én biztos vagyok magamban..
A vicc az, hogy akkor tudnátok gond nélkül összejönni, ha elköltöznél.
Jelenleg alapvetően anyagi kapcsolatban vagytok, te fizetsz neki a lakhatásért, ő meg ezt a pénzt továbbadja a banknak, vagy a szüleinek, akik segítettek megvenni a lakást.
Az esze tudja, hogy nem jó az üzletet és a magánéletet összekeverni, a szíve hozzád húz, a farkának pedig tud parancsolni.
Ha akarsz tőle valamit, vagy nyíltan és őszintén meg kell beszélnetek, hogy mik lennének egy jövőbeli kapcsolat keretei, vagy lépj le, és randizz vele kötöttségek nélkül.
A leírásod alapján ő egy egyenes és öntudatos férfi, nem kérne pénzt a barátnőjétől azért, hogy vele lakjon, de lehet, hogy ezt jelenleg nem teheti meg, ezért inkább nem lépi át a határokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!