Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha szerelmes lennék azt érezném, és nem gondolkoznék rajta, hogy az vagyok-e, ugye?
Figyelt kérdés
2012. dec. 26. 15:05
2/7 anonim válasza:
Szerintem ez nem törvényszerű. Én tudom magamról, hogy szerelmes vagyok, de kérdezem magamtól, hogy valójában mi is az a szerelem?
4/7 anonim válasza:
Ez egy jó kérdés. Én se tudon eldönteni. De azt hiszem csak azért mert nem vagyok hajlandó magamnak beismerni.
Nincs kedvem megint hanyatvágni magam. De azt hiszem mégis.
Szóval nem biztos, hogy tudnád. ha te se mered beismerni magadnak mint én.
5/7 anonim válasza:
ha mar picit is megfordult a fejedbe, akkor az vagy
6/7 anonim válasza:
Hát nekem pl. semmi kedvem sincs hozzá. Öreg vagyok már bohócnak
#4 vagyok
7/7 A kérdező kommentje:
#4 Valahogy én is így vagyok vele. Nem akarom magamat annyira kiszolgáltatni, mint amivel a szerelem jár. Főleg, hogy elég jó barátok is vagyunk, ráadásul osztálytársak. Elég sok a buktató. Lehet, hogy valami alakul bennem, de remélhetőleg elmúlik.
2012. dec. 26. 16:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!