Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az első szerelmed volt életed nagy szerelme?
Figyelt kérdés
2018. okt. 25. 10:19
11/19 anonim válasza:
Szép is lenne.. Nem, dehogy. Egyetlen olyan embert nem ismerek, akinél ez lett volna a helyzet.
12/19 anonim válasza:
Nem. De benne van a top3ban :)
13/19 anonim válasza:
Jesszusom, dehogy. :DDD Mai napig nevetek magamon, ha eszembe jut. Fiatalság, bolondság... :D
15/19 anonim válasza:
Nem. Mondjuk nem voltunk együtt, csak plátói szerelem volt, de végülis az összes szerelmem az volt.
16/19 anonim válasza:
25 évesen éreztem először hogy szerelmes vagyok, passzolt minden csak az volt a rossz hogy még gondolkodott a volt fiúján és így kiszálltam a történetből. Ennek 10 éve, és ő volt meg marad is az első igazi szerelem.
17/19 anonim válasza:
Nem.
Az első szerelmem plátói volt. Akivel először jártam, abba nem voltam szerelmes (inkább egy erős barátság volt részemről). Utána egy se veled, se nélküled kapcsolatom lett, kétségkívül vele éltem meg a legnagyobb érzelmi mélységeket és magasságokat. De ez inkább olyan függő szerelem volt. Aztán összejöttem azzal, akivel négy évig együtt is éltünk. Az elején voltam szerelmes, de ez nagyon gyorsan kihűlt, hamarabb kellett volna szakítanunk.
Végül megtaláltam azt, akivel le tudnám élni az életemet, azóta össze is házasodtunk. Ő a nagy szerelem. De fogalmam sincs, ki volt az első. Az a klasszik "első nagy szerelem" azt hiszem, nekem kimaradt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!