Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Te mit éreztél mikor újra láttad az első szerelmed? Tanácsokra lenne szükségem nem tudom mit tegyek:/
Egy éve ért véget a kapcsolatom az első nagy szerelmemmel,nagyon fontos volt nekem és mindenben az elsők voltunk egymásnak.
A nyáron azt hittem elfelejtettem, és lett új barátom lassan fél éve. Aztán mostanában nagyon össze vagyok zavarodva mert suliba újra látjuk egymást néha, és minden érzésem előjön ha meglátom. Mintha folytathatnánk ott ahol abbahagytuk.
Egy sulis rendezvényen észrevettem hogy többször nézett engem,azóta csak fáj a hasam ha erre gondolok.
Nem értem magam, mert tökéletes a mostani kapcsolatom.
Ha jól tudom majd egyetemre is ugyanabba a városba fogunk menni csak ő egy évvel hamarabb, szóval szerintem összefogunk még futni, és olyan gondolataim vannak hogy nem fogok tudni ellenállni. Most minden szép és jó a mostanival úgy érzem felettébb megbecsül és imád engem,viszont ha én egyetemezek nagyon ritkán fogjuk látni egymást és ez így mégrosszabb,mert hiányom lesz.
Miért jön elő minden érzésem az exem iránt?
Mit csináljak?
18L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!