Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Milyen volt az első szerelmed?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen volt az első szerelmed?

Figyelt kérdés
Mindegy, hogy viszonzatlan vagy viszonzott. Milyen ember (volt), akit az első (egyetlen?) szerelmednek tartasz? Mennyi idős voltál? Meddig tartott? Miért lett vége?
2018. jan. 10. 17:09
 1/9 anonim ***** válasza:
Hosszú, bonyolult és embertpróbáló.
2018. jan. 10. 17:19
 2/9 anonim ***** válasza:
Lehet hülyén hangzik de nekem az első szerelmem a lany hiéna volt az Oroszlánkirályból 😂😂😂 mentségemre eleg kicsi voltam mikor először láttam.. amúgy az első olyan szerelmem akit nem a tvben láttam, talán 9.ben lehetett..balhés csaj volt, de meg tudtam érte őrülni..aztán őt kirúgtak, én pedig többet nem láttam..
2018. jan. 10. 17:45
 3/9 anonim ***** válasza:

Az enyém eléggé tipikus példa... 13 évesen a "lányok kedvence" osztálytársamba voltam szerelmes. Olyan volt, mint a "menőgyerekek" általában. Persze nem lett semmi az egészből, ő észre sem vett engem, szürke kisegeret.

Most biztos azt hiszitek, hogy ezt valami idióta tinisorozatból vettem, pedig valóban így volt :-D

Persze még véletlenül sem ő lett az "egyetlen" szerelmem, még jó :-D azóta eltelt 16 év, azt se tudom már, mi van vele.

2018. jan. 10. 17:52
 4/9 anonim ***** válasza:
16 évesen volt, de akkor még nem vettem észre magamon a jeleket. Elég sokáig tartott, 17 évesen kis időre elfelejtettem, aztán 18 évesen megint belezúgtam. Nagyon közeli barátok voltunk (vagyunk), így rendszeresen jártam hozzá, együtt csináltunk programokat, még az ország másik felére is elmentünk együtt kirándulni. Eközben rendszeresen messengeren is tartottuk a kapcsolatot, és amúgy féltékenységre utaló jeleket is tett, de egyszerűen nem tudtam eldönteni mi van. Persze a háttérben voltak még bonyodalmak, szóval kicsit sem volt egyszerű a dolog. Úgy lett vége, hogy mikor már az ötödik csajt hozta szóba, hogy mennyire beléjük van zúgva, akkor végre felfogtam, hogy állítsam le magam. Nagyon nehéz volt, rengeteget sírtam, de végül beláttam, hogy jobb így nekem. Nem is illettünk egymáshoz... Viszont a barátság megmaradt, a mai napig ugyanolyan (de inkább közelibb) barátok vagyunk, mindent megosztunk egymással. Neki most van egy barátnője, akit én is nagyon bírok, örülök, hogy összejöttek, és minimálisan sem vagyok féltékeny. Tényleg minden szerelmes érzés elmúlt, és maradt a sima szeretet. Így utólag nagyon örülök, hogy így alakult, de akkoriban elég sokat szenvedtem emiatt.
2018. jan. 10. 17:53
 5/9 anonim ***** válasza:

Nem is tudom, talán 15-16 lehettem, amikor a suliban megláttam a tipikus minden lány kedvence fiút. Nem mondanám, hogy rosszfiú volt, mert nem volt tíz csaja, nem is foglalkozott a lányokkal, hisz pár éves kapcsolata volt, ami mai napig kitart. Én kedvesnek, mindig vidámnak ismertem meg, csak sajnos soha nem beszéltünk egyetlen szót sem, hiába mentünk el egy nap tízszer egymás mellett. Barátnőmet ismerte, ezért kihasználtam a helyzetet, és a szalagavatón csináltunk egy közös képet, hogy legalább ennyivel maradjak meg tőle. Irtó nehezen szerettem ki belőle. Azt sem tudtam, ha egyáltalán eljön-e az az idő, amikor végleg búcsút intek neki. Sokat sírtam és szomorkodtam miatta, de feladtam. Ma már nem érzek semmit iránta.

De sajnos nem tanultam a hibámból, mert ismét beleestem a csapdába, és ismét olyan tetszik nekem, akit nem érdeklek. Ördögi körforgás.

2018. jan. 10. 18:36
 6/9 anonim ***** válasza:

Az első igazi szerelmem 17 évesen volt, de már volt egy kapcsolatom korábban, amikor azt hittem az vagyok.

Igazából sose jártunk, de egy ideig úgy viselkedtünk, szüleimnek be is mutattam, és én is mentem volna hozzájuk.

Úgy hiszem egy ideig viszonzott is volt, de rövid idő telt el, gyorsan ismerkedtünk meg, gyorsan folyt le az egész.

Úgy ért véget, hogy ő azt mondta nem tudja elfelejteni az exét, úgysem, hogy velem nagyon jól érzi magát, de pótléknak meg nem akart.

Szóval szépen elváltunk, én nagyon dühös, szerelmes, értetlen voltam. Nagyon összetörte a szívem. Sokáig nem is tudtam túllépni rajta, de elengedni tényleg csak 2 év után tudtam, amikor újra összefutottunk és rájöttem, hogy teljesen más volt az, akit én szerettem és a srác.

Azóta nem is sikerült újra ezt éreznem, vagy hasonlót, pedig volt másik kapcsolatom is már azóta. De azért bőven van még időm, de már hiányzik ez az érzés..:)

2018. jan. 10. 19:49
 7/9 A kérdező kommentje:
#3 és #5 igazi szerelmekre irányult a kérdésem.
2018. jan. 10. 20:37
 8/9 anonim ***** válasza:
#3 vagyok. És mi számít igazi szerelemnek? Nekem akkor, 13 évesen ez nagyon is igazi volt. Megvolt az a bizonyos mindenem remeg, mikor látom, meg amikor rá gondolok érzés. Vagy mire gondoltál? Mitől lesz egy szerelem "igazi"? Mert ez nagyon is relatív!
2018. jan. 10. 22:28
 9/9 A kérdező kommentje:

Én nem ezt tartom szerelemnek. Ez amolyan gyerekes vonzódás, természetesen én is átéltem jópárszor :D Mindig azt hisszük a legnagyobb "szerelemnek" amelyik az eddig átéltek közül a legintenzívebb.

Olyanra gondolok, amikor elég mélyen ismeritek egymást, a személyiségébe szeretsz bele.

2018. jan. 10. 22:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!