Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Sosem voltam még senkibe...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sosem voltam még senkibe szerelmes 25 éves nő létemre, akkor már nem is lehetek az?

Figyelt kérdés
2018. okt. 21. 08:55
 1/5 anonim ***** válasza:
Miért ne lehetnél... Volt néhány párkapcsolatom, szerettem őket (viszont sok esetben inkább csak vonzalom miatt), de 26-27 évesen tapasztaltam meg milyen úgy igazándiból fülig szerelmesnek lenni.
2018. okt. 21. 09:01
 2/5 anonim ***** válasza:
0%
Meg engedem Édes, hogy szerelmes legyél belém. 😏
2018. okt. 21. 09:02
 3/5 anonim ***** válasza:
Keress es talalsz :) ha elzarkozol masoktol akkor nem sok eselyed van, de ha nyitott vagy akkor szerintem elobb utobb megleled a lovagod
2018. okt. 21. 09:05
 4/5 anonim ***** válasza:
plátói szerelmes sem voltál? Én már vagy 3x voltam olyan, egyoldalúan szerettem. Kölcsönsen szerelmes még soha.
2018. okt. 21. 09:07
 5/5 he84 ***** válasza:
Én se voltam akkor szerelmes, mégis lettem évekkel később, bár egyoldalúan. Nem korfüggő.
2018. okt. 21. 16:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!