Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi van akkor, ha egy tényleg különleges emberbe voltam szerelmes?
Nem az a helyzet áll fenn, hogy nekem ő különleges, mert szeretem. Hanem tényleg, mások szerint sem egy átlag ember. Tudok majd mást szeretni ezek után? Meg fogja bárki ütni ezt a szintet? Vagy örökké utána fogok sírni?
Senki sem tűnik elégnek utána. Hiába szeretném, hiába keresem, egyszerűen mindenki kevés.
#6 leirta. Idovel elhalvanyul az emleke.Tapasztalat.
En az 1. olyat aki engem nagyon megfogott (nem volt szex) 24 evesen ismertem meg,a 2.at 30 es a 3.at 32evesen.3 kulonbozo varosban elnek. Nem jon hetente szembe olyan, akivel minden klappol es ez igy van jol. Kell ido ket kapcs kozott. Gyaszold meg es fogadd el h oka van h vege lett.
Már mindent megtettél, hogy megszerezd őt?
Sok különleges ember van, csak idő mire szembejön veled az életben.
Az embernek néha eszébe jutnak a régi szerelmek, persze. Teljesen mindegy, hogy különleges ember volt v sem.
És persze még leszel szerelmes, többször is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!