Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi volt a legromatikusabb és egyben különleges szerelmes élményed?
Na akkor olvashatsz,mert az enyém hosszú:D
19éves lány vagyok.tavaly nyáron megismertem egy fiút,aki 2évvel fiatalabb nálam.összehaverkodtunk,aztán ő lett a legjobb barátom.egy buliban voltunk,mondta h megy haza,én meg h oké,adjál csókot(3puszira gondoltam).lekapott.lepkék a gyomorban,minden játszott.de nem lett köztünk semmi,féltettem a barátságunkat.egyszer fent volt nálunk,feküdtem a hasán,simogatott,fogtuk egymás kezét.mikor ment haza,megcsókolt.akkor tudtam h több mint barátság,de féltem.szilveszterkor visszautasítottam,erre otthagyott,én más fiúkkal táncoltam.aztán egy házibulin hozzám se szólt,én meg felmentem a házigazda szobájába.nem történt semmi,a srác szerette volna ha szexelünk,de elutasítottam a szerelmem miatt.egy kis bosszú volt h nem szólt hozzám,az én bosszúm az volt h felmentem a házigazdával.aztán ő összejött egy lánnyal,én pedig kiborultam.nem foglalkozott velem direkt,azt várta h mondjam ki h szakítson miattam.de ehhez büszke vagyok.aztán 2 hétig nem szólt hozzám.írtam neki egy smst,a neve volt benne és egy (L) jel.arra visszaírt,elkezdtünk beszélni.kiborultam ismét,rájöttem h nem bírom elviselni h nem velem van.feljött egyik este,beszéljük meg.és összejöttünk:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!