Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelmes vagyok egy férfibe aki sofőr a buszon amivel melózni -járók. Kerlek adjatok tippeket hogy adjam a tudtára? Néha o is nez és szol hozam
Figyelt kérdés
2018. okt. 19. 14:29
1/20 anonim válasza:
Ha adni akarsz a dologra, ne kezdj a csettegon ordibalni.
Ird le a szamodat egy papircetlire, abbol erteni fogja ha nem egy kavics szintjen all. Add oda mikor felszallsz, de utoljara.
Jobb egy nem is, mint a bizonytalansag.
2/20 A kérdező kommentje:
De kicsi busz (auto) nem tudom oda adni h ne lássák masok. Edig egyszer volt úgy hogy ősze futottunk hamarabb és fel vett aztán ment a tibiékért de akor nem még voltam lépődbe nem tudtam mit csinálják vagy 20 percet ketten voltunk
2018. okt. 19. 14:37
3/20 anonim válasza:
Csak én unom már ezt a sok buszsofőrös kérdést?
5/20 anonim válasza:
Mármint válaszon, csak már az írás sem megy a nevetéstől. :D
6/20 anonim válasza:
Tibiékért menjen később tíz perccel, addig oda tudod adni neki a számodat.
7/20 anonim válasza:
Kupán qrod egy helyesírási szótárral.
8/20 anonim válasza:
Draga szivem beszelgettek es ennyi....ez nem jelent semmit. En is osszehaverkodt egy buszvezetovel tavolsagi jaraton es jarok ki hozza buszozni. Tok joban lettunk es ennyi. O kezdett el dumalni.
Amugy meg kerd el a szamat, hulyeskedj vele h pl kilyen jo lenne inni vagy motudom en es hatha kezdemenyez o.
Am melos jaratokon v torzsutasokkal a legtobb soffor kedve.
9/20 A kérdező kommentje:
De nem lehet hogy be jövök neki? Mert folyton néz és én szégyelld is vagyok el kapom a tekintetem de csak néz a szemembe
2018. okt. 19. 21:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!