Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A családom miért nem fogadja el a páromat?
Lassan fél éve vagyunk egy pár, de a családom még mindig nem tudta őt elfogadni. Mindig a volt barátomhoz hasonlítját és azt mondják hogy ő jobban ilett hozzám. Pedig a párom nagyon kedves, tisztelettudó, segítőkész és minden rendben van közöttünk.
De a családom nem tudja elfogadni. Ti voltatok már ilyen helyzetben?
21/N
Exbaratnom apja volt aki ruhellt engem es lenezett.
Amikor eladosodott en vettem meg apja lakasat csinaltam belole 2 kisebbet alberletnek ezert ezek utan megjobban utalni kezdett amikor rajott :))
#3 válaszoló
Nem tudom, hogy mi lehet a bajuk vele. Mindig csak annyit mondnanak, hogy nem hozzám való. De okot nem mondanak rá, hiába kérdeztem már meg.
Nem tudom, viszont ha zavar, akkor a tudomásukra kell hozni, hogy igazából lehet mondani, hogy nem hozzád való, csak téged ez nem érdekel, meg amúgy sincs beleszólásuk, mivel amíg jónak látod úgyis mellette fogsz maradni, és ezen ők nem változtathatnak. Valszeg még boldogítjátok egymást egy ideig; a "jobb a békesség" elv mentén haladva: lehet utálni, csak nem érdemes.
Azt ki tudja, lehet van rá okuk, hogy kételkednek benne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!