Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » A családom miért nem fogadja...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A családom miért nem fogadja el a páromat?

Figyelt kérdés

Lassan fél éve vagyunk egy pár, de a családom még mindig nem tudta őt elfogadni. Mindig a volt barátomhoz hasonlítját és azt mondják hogy ő jobban ilett hozzám. Pedig a párom nagyon kedves, tisztelettudó, segítőkész és minden rendben van közöttünk.

De a családom nem tudja elfogadni. Ti voltatok már ilyen helyzetben?

21/N

2018. okt. 20. 22:58
 1/7 anonim ***** válasza:
Igen, voltam ilyen helyzetben,de ne foglalkozz ezekkel a megjegyzésekkel, majd megszokják. Nem ők vannak vele, hanem te, szóval az, hogy kívülről nézve ki illik hozzád, másodlagos.
2018. okt. 20. 23:04
 2/7 anonim ***** válasza:
74%

Exbaratnom apja volt aki ruhellt engem es lenezett.

Amikor eladosodott en vettem meg apja lakasat csinaltam belole 2 kisebbet alberletnek ezert ezek utan megjobban utalni kezdett amikor rajott :))

2018. okt. 20. 23:09
 3/7 anonim ***** válasza:
Tudod mi a bajuk vele?
2018. okt. 20. 23:29
 4/7 A kérdező kommentje:

#3 válaszoló

Nem tudom, hogy mi lehet a bajuk vele. Mindig csak annyit mondnanak, hogy nem hozzám való. De okot nem mondanak rá, hiába kérdeztem már meg.

2018. okt. 20. 23:34
 5/7 anonim ***** válasza:

Nem tudom, viszont ha zavar, akkor a tudomásukra kell hozni, hogy igazából lehet mondani, hogy nem hozzád való, csak téged ez nem érdekel, meg amúgy sincs beleszólásuk, mivel amíg jónak látod úgyis mellette fogsz maradni, és ezen ők nem változtathatnak. Valszeg még boldogítjátok egymást egy ideig; a "jobb a békesség" elv mentén haladva: lehet utálni, csak nem érdemes.

Azt ki tudja, lehet van rá okuk, hogy kételkednek benne.

2018. okt. 21. 09:18
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Mondd meg nekik , hogy neked ez nagyon kellemetlen és zavaró . Mondják el , hogy mit nem szeretnek benne ,te pedig vázold fel nekik ,hogy pedig ezt kell szeretni ,mert vele vagy együtt és pont. Sok sikert.
2018. okt. 23. 01:12
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Ugyanúgy, ahogy ők sem erőltethetik, hogy az exedet szeresd, te sem erőltetheted, hogy szeressék a mostani párodat. Nem kötelesek elfogadni őt, ha egyszerűen nem szimpatikus nekik. Max azt kell elfogadniuk, hogy ez a te választásod, és békénhagynak titeket. De jópofizást nem várhatsz el.
2018. okt. 23. 08:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!