Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A családom nem fogadja el a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A családom nem fogadja el a barátom, mert zsidó. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
meg sem akarják ismerni,alapból elítélik,nagyon megnehezítik ezzel a helyzetem,mert még csak 17 éves vagyok,azúgyhogy elég nagyban befolyásolják az életem(5 hónapja vagyunk így is együtt)

2013. febr. 17. 19:49
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
9%
Mondd meg a szüleidnek, hogy még mindig jobb, mintha keresztény lenne. Ők meg szégyelljék csak magukat.
2013. febr. 17. 19:51
 2/20 A kérdező kommentje:
az én családom katolikus,magam leginkább ateistának mondanám
2013. febr. 17. 19:53
 3/20 anonim ***** válasza:
43%

Nagyon helyes, az ateizmus az egyetlen értelmes "vallás" :)

Én vallási vitákban szoktam legyőzni - a zsidó - apámat, így sosem szólna bele ilyesmibe(bár szerintem amúgyse). Próbálj meg egyszer egy órát arra szánni, hogy jól összeveszel a szüleiddel, és elmondod, hogy ők a hülyék.

2013. febr. 17. 19:56
 4/20 anonim ***** válasza:
2013. febr. 17. 20:00
 5/20 anonim ***** válasza:
8%
Semmit. Még szép, hogy egy bibsit nem fogadnak el...
2013. febr. 17. 20:06
 6/20 anonim ***** válasza:
51%

ha a csaladod tartja a vallasat,akkor ertheto,hogy nehezen fogadnak el egy mas vallasu kivulallot...

legyen ez katolikus,kereszteny,zsido vagy barmi...

elso-nagy marhasagot irtal...

miert szegyeljek magukat???

vannak ortodox nezeteket vallo hivok minden vallasban,akik nem nezik jo szivvel,ha keveredik a vervonal...

ugye...

masreszt a szokasos mai kettos merce,ha a zsido nem all veled szoba az jo meg pc,mert neki lehet,ha te nem,akkor szegyelld magad,raaszista vagy,antiszemita meg kirekeszto...

kar,hogy nem kotik eszhez es iqhoz a kommentelest...

2013. febr. 17. 20:08
 7/20 anonim ***** válasza:
73%
próbáld velük megértetni hogy a személy próbálják megismerni ne a vallást ... nem tudom mit lehet tenni.. vallás megint szét csesz mindent jó lenne ha az emberek megunnák a repülő spagettiszörny imádatot.
2013. febr. 17. 20:11
 8/20 anonim ***** válasza:
74%

hogy meri valaki vallásosnak mondani magát, ha egy embertársát egy másfajta nézet miatt eltaszítja?

az ilyen nem vallásos, ugyanolyan pogány, mint akármelyik másik gyűlölködő.

2013. febr. 17. 20:28
 9/20 anonim ***** válasza:
79%

Sajnos az ilyen emberekkel van a probléma!

Ne legyen fehér-fekete, zsidó, stb...

Nem az a probléma hogy ki milyen vallásban hisz, vagy nem hisz, származás alapján senkinek semmi joga a másikat teljesen ismeretlenül elítélnie!

Ennyi erővel, ha egy fehér ember megöl valakit, vagy akármi, én is üthetném a fejem az összes fehér emberrel együtt hogy, mekkora barmok a fehér emberek.... ezért bírom amikor valaki azzal jön, hogy egy cigány, vagy zsidó , már csak sz*r ember lehet, ha vannak köztük olyanok....... pedig minden nép közt van mindenféle ember, csak egyeseknek túl gyönge agysejteket szánt a jó Isten.

2013. febr. 17. 21:11
 10/20 anonim ***** válasza:
79%

ha azért ellenzik, mert számukra fontos a kereszténység, és így nem örülnek, ha a lányuk barátja nem keresztény (és akkor most tök mindegy, hogy zsidó vagy épp buddhista), akkor lehet azzal kezdeni, hogy tudatosítani velük, hogy te nem vagy hívő - hátha ha azt elfogadják, akkor onnan már nem is akkora baj, hogy a barátod se keresztény.

Ha meg kifejezetten az a baj, hogy zsidó... nos, arra nehéz mit mondani, nem tudom, hogy mennyire lehet értelmesen hatni az ilyen beállítottságra, jellemzően az értelem, a normális érvek ezekben az esetekben nem segít

2013. febr. 17. 22:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!