Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Help! Mit csináljak, ha a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Help! Mit csináljak, ha a családom gyűlöli a barátomat?

Figyelt kérdés
Ő félig arab meg muszlim. A családom, legfőképp a bátyám mindig beszólogat neki, többször arab cigánynak nevezték úgy, h ő is hallotta, mindig mondják h elrabol meg minden és mindig megy a terroristázás....de tök alaptalanul, az egész családja itt él, már Mo-n született stb. Meg nagyon kedves meg ari, a családommal is tisztelettudó, de gyűlöli a családom! Én már 22 vagyok, azt fontolgatom, h nem fejezik be végeztem velük. Légyszii segítsetek!
2013. jan. 25. 16:10
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Meg sem lepődök..
2013. jan. 25. 16:16
 2/11 anonim ***** válasza:
Ha valaki arab akkor az egyből terrorista meg emberrabló...ehhez gratulálni tudok.
2013. jan. 25. 16:20
 3/11 A kérdező kommentje:
Hogy érted?
2013. jan. 25. 16:20
 4/11 A kérdező kommentje:
hát igen, elég szomorú :( nem tudom mit csináljak most, mert ő mindig azt mondja, hogy az én érdekemben jobb lenne ha elmenne :'(
2013. jan. 25. 16:21
 5/11 Pixi3 ***** válasza:
56%
Hát... én személy szerint kerülöm az ilyeneket, de nem bőrszín miatt. Tudom engem is előítéletes hülyének fogsz nevezni emiatt, de jó pár könyvet olvastam erről meg filmet is láttam és ismerem a vallásukat. Itt ugyan nem vonatkoznak rád a szabályok így hogy itt van a család magyarországon szerintem nem lehet gondod de SOHA ne menj el vele Keletre mert onnan nem biztos hogy hazakerülnél!
2013. jan. 25. 16:21
 6/11 A kérdező kommentje:
külön élmény, mikor előtte kezdik a vallását szekálni, jön Allah meg Mohamed...de ilyenkor sem kezd el veszekedni, inkább kimegy, elszív egy cigit és lenyugszik. Apum igazából szereti, de anyum meg a bátyám....
2013. jan. 25. 16:34
 7/11 anonim ***** válasza:
Ne is törődj velük, csak előítéletesek. Nekem is vannak arab ismerőseim, de mindenki szereti őket. Mondd meg a családtagjaidnak, hogy nem tudsz a fiúd nélkül élni. Ha 22 vagy, akkor akár már ki is repülhetsz a családi fészekből. Ha egyetemista vagy, direkt utazz el valahová ösztöndíjjal, és vidd magaddal őt is (ez lenne a legjobb megoldás, csak ne mondd, hogy ő is veled lesz). Annyi idő múlva csak elfelejtik, hogy kivel is jársz. Könyörögj, hogy vegyen el feleségül (amikor 23-24 éves vagy). Akkor már nem szólhatnak be a dolgodba, és biztosan megbékélnek.
2013. jan. 25. 17:18
 8/11 anonim ***** válasza:
Ismerős a helyzet, én is voltam ilyenbe.. Tartsatok ki ha szeretitek egymást.. Nekem is van arab ismerősöm, de teljesen normális, bár elég lökött, de az meg egészen más..
2013. jan. 25. 17:33
 9/11 anonim ***** válasza:
Mond meg anyukádnak, meg a tesódnak, hogy te igenis őt szereted, és vagy leállnak, vagy minimálisra csökkented az elkövetkezendő időkben a kommunikációt köztetek. (ergo nem állsz többet szóba velük)
2013. jan. 25. 17:48
 10/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a segítségeket! :) De ha valaki még akarna írni szívesen olvasom
2013. jan. 25. 18:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!