Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Miért van az, hogy egyesek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Cubina kérdése:

Miért van az, hogy egyesek 10-en,20-on évesen megtalálják a nagy Ő-t, mások pedig még 40 évesen is keresik?

Figyelt kérdés
Legtöbb ember az igazit, a nagy Ő-t keresi. Sokan nagyon fiatalon megtalálják, és sok év múltán is boldogan élnek együtt. Mások 40, 50, 60 évesen sem találták még meg az igazit, és ami volt egy-két kapcsolatuk, az idő alatt sem szerették őket, csak bántást kaptak, holott ők mindig csak jót adtak/adnak, mindig pozitív energiát sugároznak, mindenkit megnevettetnek, segítenek ahol tudnak, soha nem bántottak meg senkit, de közben belül sírnak, mert hiányzik valami. Valaki. Persze az ember örül, ha maga körül boldog párokat lát, de nem érti, hogy hol az ő igazija, megtalálják-e egymást valaha, és elgondolkodik, hogy vajon mindenkinek van, csak neki nincs "másik fele"? Olyat is sokszor látni, hogy egy nagyon rendes férfi/nő mellett egy szörnyű társ van, aki meg sem érdemli a rendes párt. Olyanok is szaladgálnak, akikről messziről látni, hogy egymásnak lettek rendelve. Megtalálta zsák a foltját. Egyesek zsákjának nincs foltja? Vajon meddig doboghat úgy egy szív, hogy nincs szerető, megértő, hűséges, odaadó társa? Talán el kéne fogadni akárki közeledését, csak mert nem jön Ő? Még akkor is, ha a lélek azt kiabálja, hogy igenis van valahol egy másik lélek, aki csakis őt keresi? Talán bele kéne bonyolódni minden adandó kalandba, hogy legalább történjen valami? Bolond az, aki hosszú évek óta inkább egyedül van és apácaként él, csak mert nem akar olyanokkal kezdeni, akikről már eleve érzi, hogy nem ő a nagy Ő? Bolond az, aki még büszke is arra, hogy nem adja oda magát senkinek, mert így tiszta maradhat, és akár élete végéig vár arra, akit a sors neki rendelt? Lehet, hogy így fog észrevétlenül leperegni a maradék 10-20-30 év? Az igazi nélkül, közben egyre jobban hiányolva egy olyan embert, akivel sosem találkoztunk, talán nem is létezik, mégis hiányzik? Az évek pedig csak múlnak, a ráncok és a bajok egyre gyarapodnak, az élet lassan, észrevétlenül véget ér... Nélküle

2018. okt. 20. 02:21
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
80%
Szerintem hozzáállás kérdése az egész. Én például nem hiszek az igaziban,meg a zsák foltjában,meg a sorsban,meg ilyenekben,abban hiszek,hogy én irányítom az életem. Tudom milyen társat akarok,és olyat kerestem. És igyekszek beletenni annyit a kapcsolatba,hogy az müködjön és jó legyen. Mi tesszük azzá a kapcsolatunkat,ami,és ezért meg kell dolgozni,nem jön csak úgy mágikus módon. De egyedül is 'dobogna' a szívem,vannak barátaim,családom,hivatásom,céljaim egy csomó,nem a párkapcsolatért élek.
2018. okt. 20. 02:52
 2/11 anonim ***** válasza:
0%
Nem létezik sajnos igazi. Nő és férfi sajnos nagyon különböző...Meg az ember nem magántulajdon és nem monogám. De a társadalom ezt tagadja és játsza a képmutató színészkedést... Plusz mindenkinek a semmire van gigászi elvárása. Rossz az egész rendszer. 41f
2018. okt. 20. 03:37
 3/11 anonim ***** válasza:
47%
Nincs olyan hogy igazi. Ha csak megnézem milyen kapcsolatok, házasságok vannak, 10%-uk boldog, a többieknél kivétel nélkül nagy bajok vannak. Úgyhogy érdemes esélyt adni bármilyen kapcsolatnak, az idő úgyis eldönti hogy mi lesz veletek. Aki csak keresi a nagy semmit, mert ez se jó, az se jó, az mindig egyedül marad, és rengeteg jó élményről tapasztalatról marad le.
2018. okt. 20. 05:32
 4/11 anonim ***** válasza:

"Sokan nagyon fiatalon megtalálják, és sok év múltán is boldogan élnek együtt."

Sokan? Pont, hogy közülük ragadnak benn a legtöbben egy szar házasságban, mert olyannyira régóta vannak már együtt, hogy elképzelni sem tudják, hogy lehetne másképp is.

2018. okt. 20. 06:37
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

Miért van az, hogy valaki már négyévesen tudja, mivel akar foglalkozni, ha "nagy lesz", más meg még harmincévesen sem találta meg a hivatását és minden reggel gyomorideggel megy dolgozni, mert gyűlöli a munkahelyét? Miért van az, hogy valaki stabil, érzelmileg kiegyensúlyozott környezetbe születik, másnak meg totál elmebajos a családja és alig tud szabadulni a gyerekkorában ért káros, lehúzó hatásoktól? Miért van az, hogy valakinek csak megszületni volt nehéz vagy még az se, másnak van pár akadály, a harmadiknak meg soha semmiben nincs sikere?

Mindenkinek megvan a saját szerencséje, problémája. Az élet nem igazságos.

2018. okt. 20. 06:57
 6/11 anonim ***** válasza:
Várni az igazira = várni a csodára. Erre pedig idő nincs, ahogy te is írtad.
2018. okt. 20. 07:05
 7/11 anonim ***** válasza:

Én 49 vagyok és megmondom őszintén, hogy elakadtam a társkeresésben. Itthon abszolút nem találok a városban, viszont az interneten sem találom a megoldást. Csak ezen az egy téren vagyok lúzer, a többi dologban nem.

Remélem, hogy sikerül majd találni valakit!

2018. okt. 20. 07:49
 8/11 anonim ***** válasza:
En is a "hiszek az igaziban" csoportjába tartozom. De az igazi, mint olyan egy olyan személy lehet igazából , aki valamelyest hasonlít hozzánk. Nagyon szerencsések azok, akik húsz évesen pont olyan személlyel találkoznak össze, akik tényleg hasonló személyiségek, és nem csupán a külső hozza őket össze es abba szeretnek bele. Ha nagyon eltérő 2 ember, akkor kizárt, hogy hosszútávon együtt maradjanak. Ilyenkor aztán akár 30-40 évesen is lehet várni az Igazira, de akkor már nehezebb a párkeresés.
2018. okt. 20. 08:12
 9/11 anonim ***** válasza:
32%
Majd ha felnőssz rájössz hogy vannak ostobák is jófejek. Általában a jófejek találnak maguknak párt, a hülyék pedig nem. Soha nem jönnek rá miért nem, hiszen hülyék....
2018. okt. 20. 08:13
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem sokan azert nem talaljak meg (felteve most hogy tenyleg van Igazi), amit itt is sokszor olvasok: emberek olyan tragyadomb kapcsolatokhoz ragaszkodnak, keptelen kilepni belole, hogy neha az eszem megall. Tegnap is olvastam egyet, ott egy 35 koruli holgy panaszkodott, hogy a pasija nem szereti, de azert o nagyon hozza akar menni felesegul. Aztan hozzamegy, 5 ev mulva valas, es 40 evesen ott lesz o is, hogy hol az igazija. Holott ha ertelemesen belatta volna hogy 35 eves kora ota a szarban ül, akkor lehet 36 evesen akar meg is talalja.
2018. okt. 20. 08:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!