Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy egyesek 10-en,20-on évesen megtalálják a nagy Ő-t, mások pedig még 40 évesen is keresik?
"Sokan nagyon fiatalon megtalálják, és sok év múltán is boldogan élnek együtt."
Sokan? Pont, hogy közülük ragadnak benn a legtöbben egy szar házasságban, mert olyannyira régóta vannak már együtt, hogy elképzelni sem tudják, hogy lehetne másképp is.
Miért van az, hogy valaki már négyévesen tudja, mivel akar foglalkozni, ha "nagy lesz", más meg még harmincévesen sem találta meg a hivatását és minden reggel gyomorideggel megy dolgozni, mert gyűlöli a munkahelyét? Miért van az, hogy valaki stabil, érzelmileg kiegyensúlyozott környezetbe születik, másnak meg totál elmebajos a családja és alig tud szabadulni a gyerekkorában ért káros, lehúzó hatásoktól? Miért van az, hogy valakinek csak megszületni volt nehéz vagy még az se, másnak van pár akadály, a harmadiknak meg soha semmiben nincs sikere?
Mindenkinek megvan a saját szerencséje, problémája. Az élet nem igazságos.
Én 49 vagyok és megmondom őszintén, hogy elakadtam a társkeresésben. Itthon abszolút nem találok a városban, viszont az interneten sem találom a megoldást. Csak ezen az egy téren vagyok lúzer, a többi dologban nem.
Remélem, hogy sikerül majd találni valakit!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!