Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudják egyesek félvállról venni a nőkkel való ismerkedést? 21/F
Már olvastam itt rengeteg ismerkedős kérdést persze tudom, hogy benne van a pakliban az is, hogy könnyű név nélkül a billentyűzetről osztani az észt, de folyton csak azt olvastam, hogy persze menjen oda az illető próbálja meg "aztán ha nem jön össze akkor ez van". Mi az, hogy ha nem jön össze akkor EZ VAN? Persze egy full ismeretlen lánynál oké, hogy ez van de mi van ha ismerős a hölgy? Ha mondjuk hetek-hónapok óta nagyon tetszik, vagy tegyük fel az utóbbi időben nagyon megtetszett mint a személyisége mind a külseje is.
Most arról van szó, hogy látásból ismerek valakit és nagyon oda vagyok érte mondjuk így. Még nem mentem oda mert nem volt jó alkalom konkrétan ismerkedni, de nem is tudom hogy fogom rávenni magam. Én ezt képtelen vagyok úgy felfogni, hogy jaj oda megyek aztán lepattint akkor ez van. Ezt én nem akarom semmi esetre sem. De tényleg van olyan aki képes erre, most komolyan vagy velem van a baj? Visszautasít akiért oda vagy és akkor ennyi továbblépsz? Mégegyszer leírom itt nem egy ismeretlenről van szó, az tök más.
Felhúz amikor valaki ilyeneket ír tanácsként, hogy menjé' oda oszt cső majd lesz valami. Hát ez remek de komolyan.
Ha valaki olyan utasít vissza, akiért odáig vagy, azt reménytelen szerelemnek hívják, és borzasztó rossz érzés, padlóra tudja küldeni az embert. Szerintem az ilyen tanácsok arra vonatkoznak, amikor valaki simán csak megtetszik. Ha egy ilyen illető pattint le - akit jóformán abszolút nem ismersz, csak külsőre bejön -, az szerintem sem egy tragédia. Az tényleg bajos, ha már érzel is iránta valamit, és úgy küld el. Pl. mert barátja van.
Persze nyilván vannak az érezni, szeretni képtelen emberek, akikből a világ kiölte az érzéseket - na, ők bizonyosan bármilyen hasonló helyzetben képesek lazán továbblépni és félvállról venni, ahogy írod.
Szerintem sincs értelme vadidegenekhez odamenni sehol sem. Nagyon sok férfi nem rendelkezik azzal az adottsággal, hogy első pillantásra le tudja nyűgözni a nőket. Szóval ahhoz valami irtó feltűnő tulajdonságodnak kéne lennie, hogy egy nő bugyija azonnal benedvesedjen rád, ha leszólítod. Sokszor én sem értem ezt a "menj oda hozzá, legalább próbáld meg" szakértői tanácsadást, miközben a nők minden idegen fasziban körülbelül valami baltás gyilkos szintű elmebeteget látnak, ha nem úgy néznek ki mint Brad Pitt–Leonardo DiCaprio–George Clooney makulátlan férfiideál.
Nekem se ment soha ez a módszer. A két exbarátnőmmel is úgy jöttem össze, hogy előtte jó 2-3 éve ismertük egymást. Volt "referenciánk", információnk egymásról. De ez az idegen csajokat való leszólítás... hát nem tudom. Szerintem egyáltalán nem nyerő és nem is hiszek benne.
Kevered a félvállról vételt és az elutasítás tudomásul vételét.
Annál mindenképpen jobb odamenni a kiszemelthez, mint hogy messziről csodálod éveken keresztül. Ha meg az történik, hogy elutasít, nem tudsz vele mit tenni, tudomásul veszed. Nem gondolnám, hogy bárki is úgy tudná csinálni, hogy elküldi a lány és meg sem érzi, ilyenkor kicsit összetörik az ember szíve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!