Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek is megkönnyíti az ismerkedést/kezdeményezést a fiú szemszögéből idegen lányoknál ha előbb csak "baráti/haveri" alapon közeledik, nem párszerzési céllal veszi fel a kapcsolatot velük?
Mert szerintem sokan azért nem mernek/félnek kezdeményezni idegen lányoknál (izgulnak, stresszelnek, nem tudják miről beszéljenek stb.) mert ugye megtetszik nekik a lány és egyből meg akarják hódítani stb. az egészhez az elejétől fogva úgy állnak hogy (bocs hogy így fogalmazok) fel akarják szedni.
(márpedig ha haveri alapon jól megismerték egymást akkor az is lehet hogy türelmetlenségből a lány fog lépni, és szerintem ha a legelején a lány visszautasítja a fiút az így kevésbé megrázó mert csak a baráti közeledést utasította vissza)
Ha lehet a válaszaitokat bővebben fejtsétek ki légyszives. Köszönöm.
# 7: akkor te valamit nagyon rosszul csinálsz! Haverkodni nem úgy kell, hogy rátelepszel a csajra, meg egyértelmű a hátsó szándék, mert akkor még szép, hogy elutasít!
De ha valakivel lehet dumálni, nem nyomul, kellemesen el lehet vele ütni az időt, akkor nincs nő, aki elutasítaná!
Tuti megkönnyíti, fiú szemszögét nem tudom de lány ként is felszabadultabb az ismerkedés ha csak szimpla ismerkedés. Nincs az a feszültség mint ha meghívnak egy randira, hogy lesz e téma, vagy kínos csönd, mert nincs miről beszélni. Ha randi és tetszik a csávó lehet, hogy önkéntelenül is meg akarunk felelni az elvárásainak, ezért esetleg nem is tudjuk teljesen önmagunkat adni. Persze ezt akkor nem vesszük észre, csak miután vége a kapcsolatnak.Ezért jó amit te mondasz, hogy ha szimpatikus az illető barátság, ha nem akkor ugyis megszakad a kapcsolat előbb vagy utóbb.
De hátrány is lehet ha így közelíted meg a lányt, akkor számítani kell arra is hogy tényleg csak barátok lesztek, mert lehet, hogy barátilag elfogadja a közeledést és akkor nem utasít vissza rögtön a legelején hisz szimpatikusnak talál jól kijöttök, csak mondjuk az ő részéről hiányzik a vonzalom de ez miért lenne baj ha csak barátság - gondolja a lány. Ebből adódhatnak fájó helyzetek, ha látod a nőt a barátodba a kezdetektől fogva.Pl ha a barátségotok alatt alakul egy kapcsolata mással. Az a szerencsésebbik eset, ha egyből a barátságot utasítja vissza. De ha a barátságotok alatt te beleszeretsz de ő nem beléd, akkor meg nagyobbat szívsz, és jobb lett volna ,ha egyből megmondod hogy mint nő is tetszik neked és nincs kizárva, hogy egy idő után többre is vágy majd mint a barátja lenni. Ugyan ez lehet fordítva is, hogy ő szeret beléd te rájösz hogy mégse ő az igazi. Akkor ő szív nagyot. De ugyanígy lehet happy end is. Csak szerintem piszok nagy szerencse kell hozzá. Egy nagy kalappal neked, ha belevágsz :)
Ezért vitatható kérdés hogy létezik e igaz tiszta barátság férfi és nő között.Szerintem igen, de ritka pont ezért mert a szerelem általában így vagy úgy bejön a képbe.
A bonbonos lány voltam :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!