Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Lányok, (15-19) veletek hol...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, (15-19) veletek hol lehet ismerkedni? Egy idegen fiú hol kezdeményezzen nálatok? Konkrétan milyen hobbit űzzön, vagy milyen helyeket látogasson hogy kapcsolatba kerülhessen veletek?

Figyelt kérdés

Iskolába járok, szabadidőmben itthon tanulok meg eljárok kondiba edzeni és kifújt.

Hol ismerkedjek lányokkal? Menjek ki sétálni a városba és az utcán szólítsak le idegen lányokat?

Ilyen egyszerű válaszokat légyszi ne írjatok hogy bárhol lehet ismerkedni mert ettől sajnos nem leszek előrébb.

2013. jan. 11. 16:24
 1/6 anonim ***** válasza:
64%

Én speciel szeretem felverni a betont a városban. Általában a kiskörúton vagyok. Ha hasonló a hobbid, megtalálsz.

19L

2013. jan. 11. 16:26
 2/6 anonim ***** válasza:
Engem a buszon szoktal leszólítani a fiúk,vagy villamoson ilyesmi nekem bejön :D 17/L
2013. jan. 11. 16:28
 3/6 anonim ***** válasza:
Más nevében nem beszélhetek.. De én mondjuk 16 vagyok, Szolnok fele lakok, eljárni nem nagyon szoktam de ha ihen akkor kávézóba vagy moziba szoktam menni nyáron meg a kosár pályára. :D
2013. jan. 11. 16:28
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Engem kutyasétáltatás közben, a buszon, a suliba, meg a buszmegállóba szoktak megtalálni a srácok :))
2013. jan. 11. 16:30
 5/6 asidiir válasza:
Mondjuk lehetne saját érdeklődési köröd és saját elfoglaltságod, meg ha nem erőltetnéd ennyire a dolgot, lehet, hogy lenne is valami..
2013. jan. 13. 00:27
 6/6 anonim válasza:

Engem pl leszoktak szólítani ha egy padon ülök , buszon , kávézóba :)

Amúgy meg ha látsz egy aranyos lányt az utcán nyugodtan menj oda hozzá és bókolj neki valamit! :) Mi lányok szeretjük ha egy idegen srác csak úgy odajön és mond valami szépet! Legalább is én tuti!

L/16

2013. jan. 15. 23:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!