Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akik hosszú kapcsolatban élnek, leírnátok nálatok mi a "titok" a tartóssághoz?
9 éve vagyunk együtt. Szerintem a titok az, hogy nincs titok, csak rengeteg nevetés, közös móka, jó szex. Egymás legjobb barátai vagyunk, az értékrendünk nagyon hasonló, szeretjük egymás társaságát, de azt is kölcsönösen megértjük, ha a másik egyedüllétre vágyik. Nem próbálunk görcsösen "tökéletes pár" lenni, szoktunk veszekedni, meg kiabálunk is egymással, de ezen túl tudunk lépni. Mindig őszinték vagyunk.
25N 24F
Mindent meg akarnak oldani talán.
Mert pl állítólag, ha egyvalamit nem oldunk egy kapcsolaton belül;és pl szakítunk; akkor a következő párkapcsolatunkban is ua problémákat fogjuk megkapni; amíg meg nem oldjuk. Szóval jó mindent megoldani; benne van egy óriási eltökéltség, elszántság, és akaraterő, hogy meg akarják oldani ezeket. (Amúgy leeht annyira összeillenek , hogy nincsenek is problémáik; vagy már fel/megoldották mindet, ha voltak is.); A másik meg pl volt egy kép, felirata az volt: Sári néni és Józsi bácsi már 50 éve együtt vannak és házasok, és kérdezte tőlük talán valami riporter, hogy mi a titkuk az ilyen hosszú házzasságnak; mármint, hogy ilyen hosszú ideje együtt vannak, és megférnek egymás mellett és stb. És akkor Sári néni mondja (amúgy csak ideírtam 2 nevet); hogy "Tudja , mi még abban az időben nőttünk fel, amikor , hogyha valami elromlott, nem eldobtuk, hanem megjavítottuk." valami ilyesmi volt.
Ez a "nincs szex" dolog nekem nem menne. Már csak azért sem, mert ha valamikor jól működött, az azt jelenti, hogy mostanra valami elromlott kettőnk között. Valami, ami miattva társamra nem tudok már ferfiként\nőként nézni... Azért meg én nem maradnék egy kapcsolatban, hogy legyek valakivel, vagy mert közösek a gyerekek\közös a vagyon.
A 13 évig tartó kapcsolatomban az utolsó 2 évben nem volt szex. És most már tudom, időpazarlás volt ez az utolsó két év. Kábé onnantól már lefelé épültünk mindketten, és nem az oka volt a válásunknak, hanem az előjele. De akkor ott sok minden más is hiányzott. Tanultam belőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!