Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Akik hosszú kapcsolatban...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akik hosszú kapcsolatban élnek, leírnátok nálatok mi a "titok" a tartóssághoz?

Figyelt kérdés
tudom, hogy van akiknél nincs másoknál pedig mind különbözik, ezért érdekelne mindenkié külön (akiknek van). hosszú alatt nem a pár évet értem, hanem mondjuk 5+. nemet ér kort is légyszi!:)

2018. okt. 15. 11:47
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
38%
Hogy a "titkok" azok is maradjanak ;)
2018. okt. 15. 11:49
 2/29 anonim ***** válasza:
73%

Oszinten? Nincs titok.

Vagy a jo emberrel vagy egyutt, vagy nem. Ennyi.

2018. okt. 15. 11:49
 3/29 anonim ***** válasza:
90%

Mi 5 és fél éve vagyunk együtt, 1 éve lassan már együtt is élünk.

Sok őszinte nyílt beszélgetés, kompromisszum, odafigyelés, őszinteség, segítőkészség, tiszteljük a másikat és egymás szokásait, a házimunkában mindenki tudja, hogy mi a dolga, közösen főzünk ki mikor ráér, szeretjük egymást és kitartunk egymás mellett. Ha problémák vannak, azt közösen megoldjuk és elismerjük, hogy ha hibáztunk. Nem egózunk, nincs önzés.

ő 34F, én 28N

2018. okt. 15. 11:51
 4/29 anonim ***** válasza:
93%
Annyi a titok, hogy hozzád passzolóval jössz-e össze vagy nem. De ez a legelején még nem látszik, csak idővel, miután elmúlik a kezdeti nagy lelkesedés, a rózsaszín köd, amikor még azokat a dolgokat is hajlamosak vagyunk tolerálni, amiket egyébként nem.
2018. okt. 15. 12:00
 5/29 anonim ***** válasza:
85%

42 évesek vagyunk és 17éve alkotunk egy párt.

Hogy mi a titok, hogy mindent meg tudunk beszélni és mindig a megoldáson törjük az agyunkat és nem a szemrehányásokon, mindketten mérnökök vagyunk.

Nagyon jól választottam párt,,mert ami nekem nem megy azt a párom simán elintézi és ugyanaz igaz visszafelé is. Ha nem lennénk egymásnak nagyon hiányolnánk a másikat mert elkényelmesedtünk egymás mellett, azt csináljuk amit szeretünk, ez is jelzi hogy ketten sokkal könnyebb az élet.

MI nem tudunk elaludni anélkül hogy ne érnénk egymáshoz, még akkor sem ha esetleg valamin összekülönböztünk a lefekvés előtt mindenképpen megbeszéljük és kitaláljuk mi legyen. Kölcsönösen tiszteljük egymás munkáját és soha nem becsméreljük azt(még akkor sem ha hibázott).

Elég nagy baráti közösségünk van és büszkén mondhatom, hogy a páromat sok férfi irigyli tőlem, és ez nekem nagyon jól esik. Büszke vagyok rá, hogy mellettem van és azon vagyok hogy ez így is maradjon.

42F

2018. okt. 15. 12:05
 6/29 anonim ***** válasza:
91%
Kompromisszum, elfogadás, kölcsönösség, jó szex. És nem elég, ha ezek csak az egyik félben vannak meg.
2018. okt. 15. 12:12
 7/29 anonim ***** válasza:
91%
Lemaradt, hogy 30 evesek vagyunk, 10 éve együtt.
2018. okt. 15. 12:12
 8/29 anonim ***** válasza:
69%

Szeretet mindkét részről. Elfogadás, nincs átnevelés, mert én igy, vagy úgy akarom. Mindent meg lehet beszélni, mindenféle veszekedés, kiabálás nélkül. Hagyni a másikat is élni, a magánszférát meghagyni. Nincs olyan, ha szeretsz akkor............csak is azt csináljuk közösen, ami mindkettőnknek jó, örömöt okoz. Na és kb egyforma szexuális igényék, ahol mind két félnek öröm a szeretkezés, tudja élvezni.

Ez igy nálunk, 35 éve működik.

2018. okt. 15. 12:15
 9/29 anonim ***** válasza:
0%
7 éve vagyunk együtt és lemondtam a szexről. 41F
2018. okt. 15. 12:22
 10/29 anonim ***** válasza:
Alkalmazkodó- és kompromisszumképesség, kölcsönös feltétlen elfogadás.
2018. okt. 15. 12:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!