Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mit válaszoljak a barátom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit válaszoljak a barátom kellemetlen kérdéseire? (Online)

Figyelt kérdés

Távkapcsolat miatt legtöbbször a cset megy.

Olyan sértések(heccelések) bujkálnak a szavaiban amit nem tudom vagányabb nők hogyan reagálnának le.

Pl amikor nálunk volt, megesett hogy vacsira csak szendvicskrémes kenyeret tudtam összedobni, a kialvatlanságtol ha itt van, nem állok neki főzni

Erre amikor irtam neki épp kajás vagyok, összedobok valamit (zsiroskenyeret csináltam mert amugy sem állok jol) elkezdett röhögve irni, hogy irjam meg ugyan milyen vacsit csinálok, küldjek képet is

(Közben a haverjával volt végig, szoval akár ki is beszélhet)

A másik, esténként filmezek, ezt is felhozta, arra utalva hogy olyan egyszerű vagyok mint a faék, velem sincs, de már rátippel biztos a youtube-t nézem megint.

Vagy volt, hogy video cseten hívott, gyors felvettem egy jobb felsőt és elkezdett kimosolyogni, hogy ezen a semmin ugyan mit szégyenlősködöm, nem vagyok egy bögyös maca akinek lenne mit takargatnia (ezt nem mondta ugyan, de abbol a gunymosolybol ez jött le)

Vagy elkezdi perverzen leirni mit csinálna velem az ágyban, amire amolyan szabadszáju "fizetős lányok"biztos tudnának mit irni, csakhogy én nem tudok, nem is akarok a szexről igy es amugy sem beszélgetni .

Tegnap egy üzenetben irta a szexes perverz dolgait, es hogy ugyan mi az a vacsora amit csináltam he he es biztos youtubet nézek, mert faék vagyok (a faék szot sem mondta, csak ki lehet venni az üzenetéből a hangnemet, es azota kamuznom kell ha youtube-t nézek)

Igy nem válaszoltam. Nem tudtam mit irni.

A szexre én plane nem is ugy gondolok mint ő, hanem amolyan szerelmes szeretkezősnek élem meg, nem izgat, inkább taszít, amikor olyanokat ir mit akar a nyelvével.

Többször kérte azt is, hogy videocheten vetkőzzek, táncoljak, nos azért hogy kiröhögjön, hát köszi, nem. (En inkább röhejesen néznék ki a sok netes r*b* mellett. (Vékony sportosabb tipus vagyok, nem mint azok a teltebb nők akiknek jol áll az ilyen házishow, tele görccsel, csak szánalom lennék a videon)

Hogyan evickéljek ki az ilyen csetelésekből vele?csak mert ha nem irok semmit, az ugy néz ki hogy olyan béna vagyok, hogy válaszolni sem tudok, le lehet oltani, égetni a sárga földig. Szoval az, ha nem irok semmit pl arra mi volt a vacsi nem küldök képet (a zsiroskenyéről nem is fogok) akkor én vagyok a balfék, aki reagálni sem tud.

A vagány nők, vagy c*gányok pedig olyan gyorsan meg tudnák ezeket válaszolni, de egy szerényebb nőnek aki nem akarja lejáratni magát pl obszcén szavakkal vagy ilyesmi, az hogyan szerelje le ezt?

Normális cset szinte alig van vele, pl mit csinalsz, hogy vagy, mert pár nap es megint olyat kérdez ami nekem kellemetlen.

2018. szept. 28. 09:40
1 2 3 4 5
 41/42 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező te nem vagy normális. Neked tényleg az a fétised, hogy megaláznak? A pasid nem elég hogy lenéz, de szarik is rád magasról. Mi az, hogy valakit kiraknak az autóút szélén és gyalogolj? Nem csak hogy totális bunkó, hanem még veszélyes is. Autóúton 90-el mennek az autók! Ha meg nem elcsap egy hülye, akkor nyugodt szívvel rángatnak be egy autóba, és a környéken senki hogy segítsen! A kedves"párod" pedig még fel van háborodva, hogy neked nem tetszik? Te meg vagy olyan hatalmas hülye, hogy még visszamesz hozzá.

Elég nagy pénzt mernék tenni rá, hogy pár hónapon belül visszaudvarolja magát, te pedig vagy akkora birka, hogy vissza fogod fogadni. Neki teljesen megéri, ugyanis nehezen talál még egy akkora hülyét aki ezt hagyja magával megcsinálni amit te. Csak aztán ha pár év múlva ott vagy két gyerekkel, és nekiáll fizikailag is bántani, "hiszen megérdemled" akkor majd ne lepődj meg, és ne gyere a "de hát eddig áldott jó ember volt" dumaval.

2018. okt. 1. 16:33
 42/42 A kérdező kommentje:
Ki vagyok ábrándulva belőle.
2018. okt. 2. 21:25
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!