Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mit válaszoljak a barátom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit válaszoljak a barátom kellemetlen kérdéseire? (Online)

Figyelt kérdés

Távkapcsolat miatt legtöbbször a cset megy.

Olyan sértések(heccelések) bujkálnak a szavaiban amit nem tudom vagányabb nők hogyan reagálnának le.

Pl amikor nálunk volt, megesett hogy vacsira csak szendvicskrémes kenyeret tudtam összedobni, a kialvatlanságtol ha itt van, nem állok neki főzni

Erre amikor irtam neki épp kajás vagyok, összedobok valamit (zsiroskenyeret csináltam mert amugy sem állok jol) elkezdett röhögve irni, hogy irjam meg ugyan milyen vacsit csinálok, küldjek képet is

(Közben a haverjával volt végig, szoval akár ki is beszélhet)

A másik, esténként filmezek, ezt is felhozta, arra utalva hogy olyan egyszerű vagyok mint a faék, velem sincs, de már rátippel biztos a youtube-t nézem megint.

Vagy volt, hogy video cseten hívott, gyors felvettem egy jobb felsőt és elkezdett kimosolyogni, hogy ezen a semmin ugyan mit szégyenlősködöm, nem vagyok egy bögyös maca akinek lenne mit takargatnia (ezt nem mondta ugyan, de abbol a gunymosolybol ez jött le)

Vagy elkezdi perverzen leirni mit csinálna velem az ágyban, amire amolyan szabadszáju "fizetős lányok"biztos tudnának mit irni, csakhogy én nem tudok, nem is akarok a szexről igy es amugy sem beszélgetni .

Tegnap egy üzenetben irta a szexes perverz dolgait, es hogy ugyan mi az a vacsora amit csináltam he he es biztos youtubet nézek, mert faék vagyok (a faék szot sem mondta, csak ki lehet venni az üzenetéből a hangnemet, es azota kamuznom kell ha youtube-t nézek)

Igy nem válaszoltam. Nem tudtam mit irni.

A szexre én plane nem is ugy gondolok mint ő, hanem amolyan szerelmes szeretkezősnek élem meg, nem izgat, inkább taszít, amikor olyanokat ir mit akar a nyelvével.

Többször kérte azt is, hogy videocheten vetkőzzek, táncoljak, nos azért hogy kiröhögjön, hát köszi, nem. (En inkább röhejesen néznék ki a sok netes r*b* mellett. (Vékony sportosabb tipus vagyok, nem mint azok a teltebb nők akiknek jol áll az ilyen házishow, tele görccsel, csak szánalom lennék a videon)

Hogyan evickéljek ki az ilyen csetelésekből vele?csak mert ha nem irok semmit, az ugy néz ki hogy olyan béna vagyok, hogy válaszolni sem tudok, le lehet oltani, égetni a sárga földig. Szoval az, ha nem irok semmit pl arra mi volt a vacsi nem küldök képet (a zsiroskenyéről nem is fogok) akkor én vagyok a balfék, aki reagálni sem tud.

A vagány nők, vagy c*gányok pedig olyan gyorsan meg tudnák ezeket válaszolni, de egy szerényebb nőnek aki nem akarja lejáratni magát pl obszcén szavakkal vagy ilyesmi, az hogyan szerelje le ezt?

Normális cset szinte alig van vele, pl mit csinalsz, hogy vagy, mert pár nap es megint olyat kérdez ami nekem kellemetlen.

2018. szept. 28. 09:40
1 2 3 4 5
 11/42 anonim ***** válasza:
54%
Milyen korúak vagytok egyébként?
2018. szept. 28. 10:31
 12/42 anonim ***** válasza:
87%

Kérdező te nem vagy normális...totál prosztó a csávó te meg jaj olyan kis cuki volt...látom élvezed mikor megaláznak.Most nem is értem kész válaszokat vársz h te is vissza tudja vágni neki?vagy az zavar h ilyen?Én simán lépnék egy ilyen kapcsolatból...Azért az egyszerű vagy mint a FAÉK...nem egy poénos beszólás csak szólók...Beszól a külsődre állandóan akkor valszeg ez sem valami poén..ha az lenne úgy tenné h mind2 nevessetek...

Kibeszél a barátaival...,h mit eszel meg milyen egyszerű vagy...Na ez viszont szakító ok.Még akkor is ha a fentiek nem lennének..De együt az egész...hát gratulálok ! :D

2018. szept. 28. 10:32
 13/42 anonim ***** válasza:
77%

Nem mondom, hogy a pasi nem idióta, meg már régen elküldtem volna a francba, de te is sokmindent belelátsz abba, ami nincs. Ne azt írd le, hogy te hogy értelmezed, hanem hogy PONTOSAN hogy fogalmazott, mert ebből vajmi keveset tudunl kihozni és segíteni.

30N

2018. szept. 28. 10:37
 14/42 A kérdező kommentje:

Leirom pontosan

A haverjával messzire utaznak, több napos ut.

Kérdeztem mit esznek, megállnak e valahol, es irtam poénbol, hogy rendelhetne nekem is, küldje el.

Erre irta, oké, küldök neked, amikor majd nálad leszek és benned. Tehát várom a választ a korábbi kérdésemre hogy tetszik e neked amikor a csokolom a ...-at lassan érzéssel (es itt irja tovább , le sem merem irni). Es folytatja, mi hoztunk kajcsit az utra egyébként, virsli, sajt, stb elég lesz x napig, de most nem vagyok éhes.tehát te királynő, te mit akarsz csinálni enni, fotot is kérek rola. Csók szeretlek

Nem válaszoltam. Ma irja hogy még mindig várja a válaszom nem fogja elfelejteni a kérdést. Aztán kezd sértődni hogy online vagyok de neki nem irok.biztos más pasival csetelek stb.nagy valoszinű találkozom is szerinte. Aztán épp fenyeget. Hogy egy ffi nem beszél sokat hanem összepakol egyszerűen es kidob. Ő is igy fog tenni ezt irja mert nem hiszi hogy este 11 ota en csak alszom es azert nem irok

2018. szept. 28. 11:03
 15/42 anonim ***** válasza:
100%

Találkoztok ti élőben?

Alapjáraton a hús-vér szakítás híve vagyok, de nála lehet az is, hogy simán kidobom kamerázás közben, pláne ha haver is van előtte, hadd szóljon.

Minden esetre ilyen prosztó hangnemet nagyon limitált ideig tűrnék.

Utána törölném is, ha abból se ért, tiltás.

2018. szept. 28. 11:11
 16/42 A kérdező kommentje:

Előtte irta a youtubes dolgot:

Igen en jobban vagyok (meg van fázva es kerdeztem)itt kérdezte mi hogy tetszik nekem az ágyban (amit nem merek leirni a szavak miatt)aztán kérdezi aludni akarsz?Kérlek még ne, irj nekem, hiányzol nagyon erősen. Az ut jo, haverral sokat beszélünk,nevetünk. De akarom hogy velem legyél. Stb stb szeretlek

Erre nem tudtam mit irni. Aztán jön a vacsitémával amit fentebb irtam

A szép szavak megtévesztőek. Amikor kőkeményen veszekszünk akkor is használjuk.

Pl szakitunk a neten. En irom neki aludj jol joejt ennyit csak tudsz ha mást nem is.

Erre beszol hogy pl mert nekem csak egy f*s kell ennyi vagyok, en is aludjak jol. Erre irom talán pont neked van hiányod ezért vagy ideges. Pusz joejt. Erre ir, hogy nem haragszik mert az idioták fel sem fogják mit beszélnek, ilyennek fogadott el. Ez a feltétlen szeretet.

Stb

2018. szept. 28. 11:16
 17/42 anonim ***** válasza:
100%
Suttyó tinisrác lehet.
2018. szept. 28. 11:18
 18/42 A kérdező kommentje:
25 évesek vagyunk kb
2018. szept. 28. 11:18
 19/42 anonim ***** válasza:
100%
Egy proli nyomorulttal vagy együtt, es utana panaszkodsz, hogy miert proli nyomorultkodik. Valasztottad, szagoljad.
2018. szept. 28. 11:19
 20/42 anonim ***** válasza:
84%

Na amit leírtál, már tökéletesen felvázolja a szitut :) Én vagyok a 30N. Hát figyi, remélem nagyon megfogadod amit a többiek is megmondanak: ez a srác egy suttyó, prosztó paraszt, aki nem tisztel egy percig se. Te egy szexobjektm vagy, akibe néha, ha arra jár beleélvez, téged, mint embert meg pont le.szatlr.

Tudod hogy oldják meg ezt a vagány csajok? Úgy hogy ki rakják az ilyen proli paraszt szűrét úhy hogy élete végéig emlegeti.

Nem neked kell változnod, hanem rakd ki és keress egy srácot aki szeret és tisztel, ahogy vagy!

Én is sok mindent eltűrtem férfinak, pl megcsalást is, de ilyen undorító stílust egy percig se tűrtem, volt rá példa, hogy valaki így akart udvarolni. Nekem viszont ez nem jön be, el lehetett menni.

Legyen eszed!

30N

2018. szept. 28. 11:26
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!