Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit válaszoljak a barátom kellemetlen kérdéseire? (Online)
Távkapcsolat miatt legtöbbször a cset megy.
Olyan sértések(heccelések) bujkálnak a szavaiban amit nem tudom vagányabb nők hogyan reagálnának le.
Pl amikor nálunk volt, megesett hogy vacsira csak szendvicskrémes kenyeret tudtam összedobni, a kialvatlanságtol ha itt van, nem állok neki főzni
Erre amikor irtam neki épp kajás vagyok, összedobok valamit (zsiroskenyeret csináltam mert amugy sem állok jol) elkezdett röhögve irni, hogy irjam meg ugyan milyen vacsit csinálok, küldjek képet is
(Közben a haverjával volt végig, szoval akár ki is beszélhet)
A másik, esténként filmezek, ezt is felhozta, arra utalva hogy olyan egyszerű vagyok mint a faék, velem sincs, de már rátippel biztos a youtube-t nézem megint.
Vagy volt, hogy video cseten hívott, gyors felvettem egy jobb felsőt és elkezdett kimosolyogni, hogy ezen a semmin ugyan mit szégyenlősködöm, nem vagyok egy bögyös maca akinek lenne mit takargatnia (ezt nem mondta ugyan, de abbol a gunymosolybol ez jött le)
Vagy elkezdi perverzen leirni mit csinálna velem az ágyban, amire amolyan szabadszáju "fizetős lányok"biztos tudnának mit irni, csakhogy én nem tudok, nem is akarok a szexről igy es amugy sem beszélgetni .
Tegnap egy üzenetben irta a szexes perverz dolgait, es hogy ugyan mi az a vacsora amit csináltam he he es biztos youtubet nézek, mert faék vagyok (a faék szot sem mondta, csak ki lehet venni az üzenetéből a hangnemet, es azota kamuznom kell ha youtube-t nézek)
Igy nem válaszoltam. Nem tudtam mit irni.
A szexre én plane nem is ugy gondolok mint ő, hanem amolyan szerelmes szeretkezősnek élem meg, nem izgat, inkább taszít, amikor olyanokat ir mit akar a nyelvével.
Többször kérte azt is, hogy videocheten vetkőzzek, táncoljak, nos azért hogy kiröhögjön, hát köszi, nem. (En inkább röhejesen néznék ki a sok netes r*b* mellett. (Vékony sportosabb tipus vagyok, nem mint azok a teltebb nők akiknek jol áll az ilyen házishow, tele görccsel, csak szánalom lennék a videon)
Hogyan evickéljek ki az ilyen csetelésekből vele?csak mert ha nem irok semmit, az ugy néz ki hogy olyan béna vagyok, hogy válaszolni sem tudok, le lehet oltani, égetni a sárga földig. Szoval az, ha nem irok semmit pl arra mi volt a vacsi nem küldök képet (a zsiroskenyéről nem is fogok) akkor én vagyok a balfék, aki reagálni sem tud.
A vagány nők, vagy c*gányok pedig olyan gyorsan meg tudnák ezeket válaszolni, de egy szerényebb nőnek aki nem akarja lejáratni magát pl obszcén szavakkal vagy ilyesmi, az hogyan szerelje le ezt?
Normális cset szinte alig van vele, pl mit csinalsz, hogy vagy, mert pár nap es megint olyat kérdez ami nekem kellemetlen.
Nem hisz nekem.
Nem hiszi el hogy azért nem írtam, mert azt sem tudtam mit irjak.
És ezért hogy szerinte hazudok, lehordott jo provokativan a sárga földig.
Szoval megint szakitottunk.
Amiket utoljára irt abbol kiderült, azt hiszi felettem áll és lenéz piszkosul.
Szoval mégiscsak én értettem jol hogy alázo amiket irt, nem az én önbizalomhiányom képzelte bele a korábbi üzeneteibe sem.
Most árulta el magát, hogy lenéz.
Megbeszéltük hogy soha nem kommunikálunk többet. Kívántam hogy legyen elég erős hozzá és tényleg örökre fejezzük be.
Nekem nem hiányoznak a balhéi a semmin, hogy mert nem irtam hogy jóéjt, csok ezért legyek elhordva mindennek. Ez tul tesz mindenen.
Az mindegy. Mert írtam neki ha mégis beszélnénk, attól még lélekben én lezártam. Akármi lenne ezek után, ez nekem már kapcsolatban sem minősülne valódi kapcsolatnak. Még írt pár féltékenykedő mondatot, hogy biztos pasi miatt nem írtam, de ez már semmit nem jelent, nem provokál az olyan kijelentései után, hogy ő felettem áll, azt érdemlem a férfiaktol amit ő tesz velem, stb
Aki igy gondolkodik a másikról, az már kapcsolatban sem valódi párkapcsolat szerintem.
Szoval akármi legyen ezek után, már eltört valami az biztos.
Korábban is hasonlo miatt szakitottunk. Nagyon magas lóról beszél. Nem érdemlem meg a szívét, meg ilyenek, miközben akkor az volt a baja hogy bevillant egy sérelmem korábbrol és felhoztam.
Írta hogy a hugával utazik x városba, nekem meg hirtelen bevillant az emlék, hogy amikor velem utazott oda kitett a kocsibol az autoutra a város előtt és mehettem gyalog. Es hirtelen megirtam neki hogy gondolom a hugát nem teszi ki a város előtt. Aztán üzenet üzenetet követett, sem megbánás nincs benne, el sem vicceli, ideges lett, és szakítás.
Mindig ez a vége, hogy vége.
Igazábol a nagy semmin veszünk szinte mindig össze. Talán ez valami hatalmi harc lehet. Tul sokat megenged magának, én meg nem hagyom, és a tetejébe szerinte én nem tisztelem őt, eszébe nem jutna hogy ő az aki nem tiszteli a másikat valójában.
Ez akkor volt mikor videocsetnél gyors felkaptam egy felsőt. Videocseten én semmit nem merek.
Az életben pl az ágyban viszont nem ilyen, akkor valahogy teljesen más, olyankor nem agyal, meg talán én sem. Ott tud irányitani, ő nem várja meg pl míg tízszer átgondolom levegyem e a felsőm stb, kicsit "állat" és nem a gúny van benne, hanem a "vadászösztön"talán, olyankor megfeleletségi kényszerem sincs, de az életben is mindig nyugtat, hogy látott már "kiütve" is nem egyszer, mindig imád és neki a legszebb vagyok.
Teljesen más vele online sokminden.pl az életben nem is vág hozzám olyan sértéseket mint írva.
Néha ez is eszembe jutott, ha kedves, udvarias, türelmes párom lenne, vele az ágyig sem jutnék el szerintem.
Úgy jöttünk össze is, hogy kegyetlen rámstartolt, soha nem hagyott elmenni, el is rabolt jóformán, hajnalokig győzködött, "levadászott".
Korábban is irányító párjaim voltak valahogy, a "papucspasik", vagy normálisak nem tudnák belőlem kihozni a nőt szerintem, már próbálták és nem éled fel bennem a szikra.
Érdekes a pszichológiája az egésznek.
Te is olyan fajta vagy, aki azt szereti, ha megalázzák.
Hülye vagy
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!