Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mit válaszoljak a barátom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit válaszoljak a barátom kellemetlen kérdéseire? (Online)

Figyelt kérdés

Távkapcsolat miatt legtöbbször a cset megy.

Olyan sértések(heccelések) bujkálnak a szavaiban amit nem tudom vagányabb nők hogyan reagálnának le.

Pl amikor nálunk volt, megesett hogy vacsira csak szendvicskrémes kenyeret tudtam összedobni, a kialvatlanságtol ha itt van, nem állok neki főzni

Erre amikor irtam neki épp kajás vagyok, összedobok valamit (zsiroskenyeret csináltam mert amugy sem állok jol) elkezdett röhögve irni, hogy irjam meg ugyan milyen vacsit csinálok, küldjek képet is

(Közben a haverjával volt végig, szoval akár ki is beszélhet)

A másik, esténként filmezek, ezt is felhozta, arra utalva hogy olyan egyszerű vagyok mint a faék, velem sincs, de már rátippel biztos a youtube-t nézem megint.

Vagy volt, hogy video cseten hívott, gyors felvettem egy jobb felsőt és elkezdett kimosolyogni, hogy ezen a semmin ugyan mit szégyenlősködöm, nem vagyok egy bögyös maca akinek lenne mit takargatnia (ezt nem mondta ugyan, de abbol a gunymosolybol ez jött le)

Vagy elkezdi perverzen leirni mit csinálna velem az ágyban, amire amolyan szabadszáju "fizetős lányok"biztos tudnának mit irni, csakhogy én nem tudok, nem is akarok a szexről igy es amugy sem beszélgetni .

Tegnap egy üzenetben irta a szexes perverz dolgait, es hogy ugyan mi az a vacsora amit csináltam he he es biztos youtubet nézek, mert faék vagyok (a faék szot sem mondta, csak ki lehet venni az üzenetéből a hangnemet, es azota kamuznom kell ha youtube-t nézek)

Igy nem válaszoltam. Nem tudtam mit irni.

A szexre én plane nem is ugy gondolok mint ő, hanem amolyan szerelmes szeretkezősnek élem meg, nem izgat, inkább taszít, amikor olyanokat ir mit akar a nyelvével.

Többször kérte azt is, hogy videocheten vetkőzzek, táncoljak, nos azért hogy kiröhögjön, hát köszi, nem. (En inkább röhejesen néznék ki a sok netes r*b* mellett. (Vékony sportosabb tipus vagyok, nem mint azok a teltebb nők akiknek jol áll az ilyen házishow, tele görccsel, csak szánalom lennék a videon)

Hogyan evickéljek ki az ilyen csetelésekből vele?csak mert ha nem irok semmit, az ugy néz ki hogy olyan béna vagyok, hogy válaszolni sem tudok, le lehet oltani, égetni a sárga földig. Szoval az, ha nem irok semmit pl arra mi volt a vacsi nem küldök képet (a zsiroskenyéről nem is fogok) akkor én vagyok a balfék, aki reagálni sem tud.

A vagány nők, vagy c*gányok pedig olyan gyorsan meg tudnák ezeket válaszolni, de egy szerényebb nőnek aki nem akarja lejáratni magát pl obszcén szavakkal vagy ilyesmi, az hogyan szerelje le ezt?

Normális cset szinte alig van vele, pl mit csinalsz, hogy vagy, mert pár nap es megint olyat kérdez ami nekem kellemetlen.

2018. szept. 28. 09:40
1 2 3 4 5
 21/42 anonim ***** válasza:
88%
Ez nem úgy működik, hogy válaszolsz valami frappánsat és meg van oldva a helyzet. Ha ilyen tiszteletlen veled, bunkón viselkedik és napokig várja a reakciód a sértésére, akkor válaszolhatsz te bármit, ő rendszeresen bántani fog.
2018. szept. 28. 11:36
 22/42 anonim ***** válasza:
81%

Na jó ez szerintem gáz ahogy viselkedsz. Ha az a pasi küld nekem magáról képet akiért oda vagyok és alig győzöm kivárni hogy vele legyek akkor annak örülök nem pedig elsüllyedek szégyenembe. Youtube-t nézel és akkor mi van? Zsíros kenyér a kaja és akkor mi van? Ebben semmilyen gáz dolog nincs. Ismer annyira hogy tudja megint videózól és akkor mi van? Plusz nem mindegy miben video chat-eztek? Az arcodon kívül mást úgy se nagyon lát. Nem táncolnék én sem mert nem tudok de nem fogok rajta megsértődni ha ilyet kér. Ne legyél már ilyen bamba.

Ha meg nem tetszik hogy olyan amilyen akkor keress magadnak olyat aki van olyan bamba mint te és nincsenek vágyai és olyan gyerek szinten van mint te.

2018. szept. 28. 11:44
 23/42 A kérdező kommentje:

De nem lehet hogy eleve azért kapom ezt mert én nem birom jol lereagálni?

Tiltottam már, szakotottunk már, bocsánatot is kért amihez kellett neki egy egész nap is, de kinyögte, aztán megint heccelget.

Gondolom rosszul vehette mikor megkérdeztem mit esznek. Azt hihette lenézem az utazos kajálás miatt?es ezért szolhatott be?elvégre azzal gunyolt hogy királynő vagyok

2018. szept. 28. 11:46
 24/42 A kérdező kommentje:

Vagy most én vagyok a prűd?

Vagy ő a gyökér?

2018. szept. 28. 11:49
 25/42 A kérdező kommentje:

Most komolyan nem érti azt miért nem válaszoltam, mi a bajom és nekiállt féltékenykedni a maga beszólogatós módján.

En meg azt nem értem hogy komolyan ezert kell veszekedni mert én tegnap nem válaszoltam?

Erre irja ha én ezt nem értem most min veszekszünk akkor kicsit messze vagyok a valoságtol. (Azaz gondolom agyilag érti hogy nem vagyok képben)

2018. szept. 28. 12:18
 26/42 anonim ***** válasza:
87%

Hát ööö... :D Van itt baj bőven. :D Mikor olvastam a sztorit, meg a kommenteket, felmerült bennem a kérdés, hogy hány éves lehetsz, 15? :D Aztán látom, hogy kb egyidősek vagyunk. :D Szerintem itt alapvetően az a baj, hogy nagyon nem illetek össze. A barátod sem úgy áll hozzád ahogy kellene, nem tartja tiszteletben azt, hogy te mihez hogy viszonyulsz.

Az jön le ebből, amit meséltél, mint amit írtak előttem is, hogy nagyon önbizalom hiányos vagy, kicsit mondhatni paranoiás, mindenbe belelátsz olyat is, ami közel sem biztos, hogy benne van. Biztos vagy benne, hogy ő téged mindig gúnyol, kifiguráz, cikiz, kiröhög. Ami persze lehet tényleg így van, de nekem úgy tűnik, te kicsit túlreagálod.

Had mondjak erre példát a saját kapcsolatomból. Én 24 vagyok, barátom 27. Mi nem élünk távkapcsolatban, de nem is lakunk együtt.

- Mi is szoktunk néha ilyet csinálni, hogy "küldj képet a kajádról", vagy csak random elküdjük egymásnak épp mit eszünk/csinálunk. Szerintem ez egy alapvetően tök normális dolog. A párod is lehet csak kíváncsi volt rá, ebben nincs semmi hátsó szándék. Most az, hogy ott volt egy barátja, hát aztán? :D Most komolyan szerinted ezt "kibeszélik", hogy "hú, a csajom zsíros kenyeret csinált hahaha"? :D Hát ha igen, akkor elég gyerekesek, de még ha így is van, kit érdekel? :D Ha nekik ez esik jól, akkor csak tessék röhögjenek ki. :D Attólmég én nem leszek semmivel se kevesebb, hogy most épp ezt eszem. :D

- Ismerjük már annyira egymást/ egymás szokásait a párommal, hogy mi is különösebb gond nélkül megtippeljük, hogy mit csinál épp a másik. Mi is szoktuk ezzel egymást húzni, hogy "biztos épp ezt meg az nézel" stb. de ez inkább incselkedés, mint bunkózás, ne vedd magadra, nem jelenti azt, hogy hülye lennél, stb.

- A szexszel kapcsolatos utalások, flörtölések, szexi képek is tök normálisak. Nálatok az a probléma, hogy nagyon eltérő a gondolkozásmódotok erről. Te prűdebb vagy, ő meg nem szégyenlősködik. Ha ő ezt nem érti meg, illetve te sem tudsz kicsit nyitottabb lenni, akkor nem sok jövője van a kapcsolatnak.

Végezetül, az, hogy a barátod ilyen bunkón reagálja le a dolgokat, hát az nem szép tőle. Nem hinném, hogy igazán szeret, hiszen akkor nem építené le még jobban az önbizalmad a megjegyzéseivel. Meg ilyet sem mond egy szerelmes férfi még viccből sem a barátnőjének, hogy "minek öltözöl ki, nincs mit kipakolnod".

Lehet ezt játszani igazából, hogy ki szól be jobban a másiknak, meg lehet ettől kicsit jobban érzed magad ideig óráig, hogy "visszavágsz", de ez az egész elég gyerekes. A problémák ettől nem oldódnak meg. Ő nem tisztel téged, mások vagytok nagyon és még túl gyerekek, hogy komolyan vegyétek és alkalmazkodjatok. Mehet ez a se veled se nélküled csak értelme nincsen. 24/N

2018. szept. 28. 12:28
 27/42 anonim ***** válasza:
100%

Az utolsó nagyon jól leírta... Kicsit más dimenzióba éltek. A csávód proli és ne próbáld védeni!

Semmi értelme ezen törni magad , kereshetnél egy hozzád hasonló fiút , aki mondjuk agyilag már legalább 18 éves szinten áll , mert ez a mostani. . Hát ez ilyen középsulis sztorinak hangzik xd

2018. szept. 28. 12:59
 28/42 anonim ***** válasza:
100%
Ez a pali nem szeret téged, az a helyzet, kérdező.
2018. szept. 28. 13:04
 29/42 A kérdező kommentje:

És ennek tetejébe még ő van azon felháborodva hogy még én nem tisztelem őt.

Tényleg mintha egymás mellett beszélnénk el.

Irtam neki, hogy azért nem irtam csak, mert egyszerűen nem tudtam mit irni arra amit ő irt. De fel van háborodva hogy akkor legalább annyit irhattam volna hogy csók, joejt, amikor tudom neki ez mennyire fontos. Hogy lehetne bennem emberség, meg stb.

2018. szept. 28. 13:08
 30/42 anonim ***** válasza:

Ennek nem sok köze az emberséghez :D srác kicsit elvan tájolva.

Szerintem folytassátok az életeteket külön. Ehez a gyerekhez valami 16 éves lányka illik.

2018. szept. 28. 13:16
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!