Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit jelent ez, és most hogy álljak az egészhez?
Figyelt kérdés
Egy ismerősömmel pár hónapja összekavartunk, de folytatni nem akartam, és úgy vettem le, hogy ő sem. Nemrég viszont találkoztunk. Egy másik csajjal volt, ezért a szükségesnél többet nem kommunikáltam vele (köszöntem neki, felszínes beszélgetés stb). Viszont valahányszor a látóterembe került, észrevettem, hogy elkapja a fejét, mert ugye rajtakaptam, hogy néz. Nem tudom, de fura, mert azt hittem, hogy nem fog velem foglalkozni különösebben legközelebb, ha találkozunk, de ezek szerint mégsem így van. Vagy ennek nincs túl sok jelentősége?2018. szept. 23. 16:08
1/6 anonim válasza:
Semmi jelentősége szerintem..féltette az új nőjét, hogy nehogy balhézz vele szerintem. Inkább ez lehet a dolgok mögött..
2/6 anonim válasza:
Szerintem ez tök természetes, miután kavartatok. Látni akarta rajtad a dolog "utóéletét", hogy rád milyen hatással volt az affér - az arckifejezéseidből meg a viselkedésedből meg próbálja összerakni a mozaikdarabokat. Őt felkavarta ez az egész, látni akarta, hogy vajon téged is?
3/6 A kérdező kommentje:
Miért balhéztam volna vele? Szimpi normális kedves csajnak tűnt. Meg sem fordult a fejemben ilyesmi.
2018. szept. 23. 16:13
4/6 anonim válasza:
3 De a pasi tartott tőle szerintem, mivel mi nők sosem vagyunk kiszámíthatóak:D
5/6 A kérdező kommentje:
Szerintem nem tartott tőle. Semmi ilyesmiről szó sem volt itt :)
2018. szept. 23. 22:13
6/6 A kérdező kommentje:
Mármint ennél azért kulturáltabbak vagyunk szereintem. Én még meg is jegyeztem magamban, milyen dögös csaj. Nem értem a nyílt féltékenykedést, mindig megdöbbent, ha ilyesmivel találkozok.
2018. szept. 23. 22:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!