Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Milyen szöveggel álljak elő a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen szöveggel álljak elő a pasinál, ha most már tényleg besokalltam, sokszor nyeltem már, megalázkodtam mar?

Figyelt kérdés
Holnap szeretném megmondani neki h nem csinálom ezt így tovább, mert nekem ez így nagyon rossz, de szerintem nem fogja meghatni a dolog. én szeretem odavagyok, de nem tudok mit tenni nem kellek neki akkor meg így teljesen felesleges, semmi jövőm nincs vele
2015. júl. 18. 20:08
 1/6 Noren1989 ***** válasza:
Nem tudok veled többé együttlenni au revoir!!!
2015. júl. 18. 20:10
 2/6 anonim ***** válasza:
Legegyszerűbb, ha azt elmondod neki, amit itt leírtál.
2015. júl. 18. 20:10
 3/6 anonim ***** válasza:
34%
#2Baszunk?
2015. júl. 18. 20:13
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
"Szia! Tele van veled a f**aszom, elegem lett belőled te hüle kocog, kész vége, felejts el!"
2015. júl. 18. 20:31
 5/6 anonim ***** válasza:
Ha hagyod,hogy hülyének nézzenek,akkor annak is fognak.Röviden és velősen el kéne mondanod neki,hogy felejtsétek el egymást,mert ez így értelmetlen.Persze gondolom,annyira belezúgtál,hogy mindezek után is reménykedni fogsz,hogy valami változik,így továbbra is fogsz még sírni és megalázkodni.Pedig nem szabad!Ez a lehető legnagyobb hiba,amit elkövethetsz.Én is voltam így.
2015. júl. 18. 20:32
 6/6 anonim ***** válasza:
Drágám, egyetlenem, a helyzet a következő, közölnöm kell veled, hogy vége, felejts el, nem kérek többet belőled, nélküled akarok most már élni. Isten áldjon!
2015. júl. 18. 20:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!