Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek ez most akkor...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ez most akkor hogyan is van? Vagy én hogy álljak ehhez az egészhez?

Figyelt kérdés

Muszáj először egy kis visszatekintést nyújtanom a gimibe. Elmesélek egy konkrét esetet, ami az egészet leképezi nektek. Lementem az udvarra, és az egyik pad támlájára ültem sütivel, üdítővel, és fellapoztam a könyvemet. Erre jött ez a lány, aki az "ellenségem". Vagyis zaklatóm volt. És megragadott, hátrafelé lerántott a pad támlájáról, a homokba estem. A süti homokos lett, az üdítő kifolyt, a könyvem koszos lett, nekem meg nem volt kellemes. Kb. el tudtam volna magam bőgni, annyira bosszantott. Nem fájt, vagy féltem a lánytól, nem ilyesmi miatt akadtam ki. És akkor jött ez srác (egyikőjük sem volt az osztálytársam), és felsegített, kiabált a zaklató csajjal... Megvédett. Ismertem, és nagyon jóban voltam ezzel a sráccal a gimiben, az egyik szakörre jártunk együtt évekig, úgy született a barátságunk, a közös érdeklődési kör által. Mindig megvédett, ennél a pados esetnél is, nagyon csúnyán befenyítette a gonoszkodó lányt. Akkoriban ez a srác a fiú barátom volt, egyben egyfajta hősöm emiatt, "védelmezőm".

Na, és akkor ugorjunk a mára. Nem sok kapcsolatom maradt meg a gimiből, csak a legjobb barátnőmé, szóval 1 db lánnyal maradt csak meg, ezen kívül ezzel a sráccal a szakkörről. Néha összefutunk, néha levelezünk. És a gimi végére plátóian beleszerettem, de nem mondtam neki, ő se közeledett máshogy, ezért ez elült. Azért egy kicsit mindig bejött nekem. De... Most mondta, hogy randizik azzal a lánnyal. Amikor mondta a nevet, azt hittem tuti valaki mást is így hívnak. Pont vele? A terrorizálós bigével? Utálta őt egész gimiben, évek óta egy szót sem beszéltek.

Képzeljétek, úgy alakult, hogy Tinderen felismerték egymást, röhögtek, match lettek, és eredetileg csak azért akartak beszélni, hogy te is itt, no né, én is itt.. De szóba elegyedtek, amiből beszélgetés lett, végül randi... És mondom a barátomnak, hogy komoly? Mármint... Utálta, amiért ilyen a személyisége annak a lánynak, engem, úgymond a gyengébbet, mindig bántotta, rám szállt. Erre mondta hogy hát ő se tudja még, hogy hogy mi is játszódik le benne, ő is emlékszik, utálta, folyton kakaskodtak mert megvédett, a lány meg támadott. De mégis, most van kedve vele randizni, mert most egy másik oldalát látja... Kérdeztem, de nem zavarná, ha egy ilyen személy lenne a párja? Egy kis, női Hitler?

2018. jún. 14. 12:49
 1/3 anonim ***** válasza:
Te, az nem jut eszedbe, hogy az emberek VÁLTOZNAK?? Az a csaj gimiben még egy gyerekes, buta liba volt, valószínűleg mostanra egy teljesen értelmes, normális nővé nőtte ki magát.
2018. jún. 14. 13:23
 2/3 anonim ***** válasza:
Szerintem is az elsőnek lehet igaza. Gimiben lehet, hogy még valami komplexusos kiscsaj volt aki valakinek/magának bizonyítgatni akart valamit hülye módon, azóta pedig felnőtt és normális nő lett belőle aki kiválthat érzelmeket egy pasiból. Lehet ha Te találkoznál vele szintén rácsodálkoznál, hogy mi lett a "rút kiskacsából". Van ilyen.
2018. jún. 14. 14:26
 3/3 anonim ***** válasza:

Ja és Te sehogy ne állj hozzá, nem a Te posztod eldönteni, hogy nekik hogyan alakuljon a viszonyuk. Benned még él a harag a gyerekkori sérelmek miatt de ők már jót nevettek rajta és túltették magukat a múlton. És lehet, hogy ma már a csaj is elítéli az akkori viselkedését, nem tudhatod.

#2 es voltam

2018. jún. 14. 14:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!