Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, örülnétek egy ilyen ajándéknak vagy túl sok?
Figyelt kérdés
A barátnőmnek nem soká lesz a 23.szülinapja és arra gondoltam, hogy veszek neki 23 szál rózsát. Tudom, hogy a "régi fajta" csokrot szereti, nem tetszenek neki ezek a divatos boxok, szóval szerintem örülne neki, de félek egy kicsit nehogy túlzásba esek, sajnos hajlamos vagyok rá.
Mivel a virág elhervad gondolom nem ártana mellé még valami mondjuk egy ékszer? Vagy ez így túl snassz?
2018. szept. 17. 21:00
1/8 anonim válasza:
Miért nem veszel neki ilyen üvegben tartott rózsát amit lehet gravíroztatni? Az soha nem fog elhervadni :)
2018. szept. 17. 21:08
2/8 anonim válasza:
Biztos örülnék, de 23 szál rózsa iszonyat sokba kerül, annyi pénzért én sokkal jobban örülnék valami maradandó dolognak. Szeretem a virágot, de elhervad. Még ha ki is szárítja, oké....de azért kb. 25 ezret egy csokorért?
2018. szept. 17. 21:27
3/8 anonim válasza:
Ezt a rózsásat inkább a 30. születésnapjára tartogasd. :)
Ha szereti a rózsát, akkor az szép ajándék lesz majd.
Te tudod, hogy mit szeret, ha szeret pl. olvasni, akkor egy könyv is tökéletes ajándék.
Nem fontos, hogy az ajándék mindig ékszer legyen, vagy ilyen drága dolgok.
2018. szept. 17. 21:27
4/8 anonim válasza:
Őszintén, én nem örülnék egy 20-25 ezer forintos csokornak, ami 1 hét alatt elhervad. Pár szál rózsa, és egy kisebb ajándék, vagy valami közös program, élmény sokkal jobban tetszene.
2018. szept. 17. 21:36
5/8 anonim válasza:
Szerintem ezt a 20 v 30 ezret inkabb koltsd valami maradora. Vagy akar olcsobban is meguszhatod. Ha pl kinezett maganak egy sima Nike cipot, az kb 15 ezer, elviszed, megveszitek, aztan 2 suti meg egy szal virag. Ea megusztad ennyi nagy ajandekkal 20ezerbol. Es nem dobtal ki az ablakon 30ezret a semmire.
2018. szept. 17. 22:12
6/8 anonim válasza:
A rózsa aranyos, az èkszer nem kell. Èn utáltam mikor règen pár hónap után gyűrűt vagy láncot kaptam. Egyszer kaptam egy aranygyűrűt kb 2 hónap járás után. Tudod mi lett a sorsa? Bevágtam az örs vezèr tèren a bokorba miután összevesztem a volt párommal, mert megbántott. 6 ember kereste rajtam kivül...ennyit èrt..
2018. szept. 17. 22:16
7/8 anonim válasza:
Aranyos gesztus lenne, de ennyi rózsa rengetegbe kerül és hamar is hervad, bár az 1-es is írt egy tök jó opciót.
Ennyiből kb. wellnessezni el lehet menni egy éjszakára, ha jókor kifogod booking.com-on. Vagy kijön ebből egy fapados utazás is oda-vissza pl. Londonba, vagy sok ilyen olasz utat is szoktam látni. Vagy egy buszos adventelés, szállással együtt, egy osztrák biztos.
2018. szept. 17. 23:04
8/8 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Ezért gondoltam én is túlzásnak, mert elég jó ára van egy ilyen csokornak, de sajnos nem tart sokáig. Az első válaszoló ötletét fogadom meg szerintem, de mindenkinek ment a zöld pacsi.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!