Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elsősorban a NEM romantikus férfiak/fiúk segítségére számítok most. Ti örülnétek egy ilyen ajándéknak?
Én is lányként írok, bocsi és szerintem is borzasztó ötlet, ne haragudj. Egyáltalán nem romantikus, sőt, nagyon sablonos és unalmas. Ráadásul ha valaki nem a cukormázas típus, akkor a világból is ki lehet az ilyesmivel kergetni. Inkább nézz valamilyen élményt, programot, szervezz le egy kirándulós napot vagy valamit, amire emlékezni fog.
Tippeket nézhetsz itt: [link]
Csekély ajándék is megteszi. Édesség, ital, használati tárgy stb.
Ha minden nap bontogatnom kellene a kis semmitmondó papírkákat, elszaladnék a világ végére.
Ennél rosszabb ajándék a földön nincs. 365 napon keresztül pokollá tennéd az életét, minden egyes nap gyűlölne kimàszni az ágyból mert tudja hogy jó képet kell vágjon a kihúzott cetlihez.
Inkább vegyél egy párszáz ft-os bilincset, beleteszed egy dobozba és tegyél egy cetlit hozzá: Azt csinálsz velem amit akarsz
Sokkal jobb ajándék, hidd el
de miért?
én 20, ő 19
"megpróbálom előcsalogatni belőle,mert szerintem benne van. " - és ha nincs?
Szerintem az ajándék ne legyen nevelési célú valami.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!