Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom 39 éves lesz, minek örülnétek ajándéknak?
Figyelt kérdés
Féléves kapcsolat, nehéz az ajándékválasztás, mivel mindene megvan/mindent megvesz magának. Hasonló korú férfiak válaszát várom, hogy ilyen éves korba minek örülnének. Gyerekes dolgot és hülyeséget aminek semmi haszna nem akarok venni.
Köszönöm a tanácsokat.
2017. júl. 13. 20:58
2/11 anonim válasza:
illatszer, parfüm, drágább jobb minőségű ital, ha dohányzik akkor egy jobb minőségű cigaretta
3/11 anonim válasza:
Ha fél éve jártok nem kell lehozni a csillagokat az égről. Egy jó minőségű parfüm vagy egy szép ing sztem megfelelő lehet ha látja h figyelmet fordítottál rá h kiválaszd akkor szeretni fogja. Persze nem árt ha az ízlését eltalálod... Ha ez nagyon nem megy akkor az is jó sztem ha főzöl neki vmi finomat és vmi tortát.
4/11 anonim válasza:
A párod 39 éves lesz és én minek örülnék ajándéknak? Nekem mindegy, rád bízom,hogy mit kapok,de a párod nem lesz zabos,hiszen mégis csak neki lesz a születésnapja és én kapok ajándékot. :) Viccet félre téve nem tudom, egyébként fiatalabb is vagyok a párodtól egy 6-ossal. Valami hobbija, érdeklődési köre és ahhoz kapcsolódóan valamit? Vagy egy ünnepi vacsora desszerttel nem opció?
5/11 anonim válasza:
Én 38 vagyok, de nekem baromi nehéz ajándékozni én direkt kikötöm, hogy , ha vesz valaki valamit azt tudassa előtte velem, mert én , amilyen fsz vagyok kimutatom, ha nem tetszik... Lehet a párod is ilyen kategória, hisz én is megveszek mindent magamnak, de a hobbimhoz kapcsolódó dolgokat tudom értékelni, de azokat is csak, akkor, ha előtte megkérdezik ez jó lesz e, ha igent mondok rá megveszik és én örülök neki, mintha nem tudtam volna róla mit kapok. Ha nem szól valaki azzal nagyot kockáztat nálam , hisz nem tudok örülni , annak ami nem tetszik és azonnal pénz pazarlás és hasonló ocsmányságokat vágok szegény ajándékozó fejéhez...
6/11 anonim válasza:
Szemránckém, hidratáló, hajfesték, izületvédő vitamin, életbiztosítás, járókeret, utalvány herevasalásra.
8/11 anonim válasza:
Ne haragudj, de ezek alapján mit lehet tanácsolni? Az én páromnak pl. van egy hobbija, amihez kapcsolódóan számtalan ajándékot ki lehet találni, de szinte biztos, hogy a Te párod azoknak nem örülne...
9/11 anonim válasza:
Ha nem lenne ajándék;)
Helyette inkább egy jó kis nap együtt:
https://www.youtube.com/watch?v=jIckb6qnZh8
Érted? :)
10/11 anonim válasza:
Enyém is ennyi. Ingeket,pólókat,zoknit,gatyát szokott kapni és mindig olyan tortát amilyet csak ki tud találni,rábök könyvből,megmutatja cukrászdában stb. én pedig sütök csak neki egyet amit egyedül megehet. :) Meg egy dupla menetet este..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!