Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem vagyok az a virágot vevő típus, minek örülnétek még randin ajándéknak virágon kívül?
Az lényegtelen, hogy te milyen típus vagy, ha lány meg pont az a virágot kapni szerető típus.
Egy szál rózsa 150-300 ft, és túl fogod élni.
Négy hét alatt mi derült ki a lányról? Esetleg lassan ideje lenne már valami rá jellemzőt venni. Mondjuk van aki szereti a gyertyákat, más meg nem.
Közeleg a Valentin nap, esetleg valami erre utaló apróságot is adhatnál neki. Attól függ, találkoztok-e még addig, vagy már nem. Viszont az tuti, hogy minden bolt ömlesztve van ilyen szívecskés-romantikus-nyálas izékkel.
Az se mindegy, milyen lesz a randi. Mondjuk ha moziba mentek, akkor se a virág, se mondjuk egy szív alakú lufi nem lesz praktikus. :)
Az se segít ki, én minek örülök. De legyen: egy szép hajpántnak mindig tudok örülni. Már van vagy 20, de soha nem elég, és szinte mindig van is a hajamban. Ez rólam azért 4 hét alatt kiderül. A szép kendőket is szeretem, 10 esetből 7-szer van is rajtam. Főleg ilyen hidegben.
Lehet, ha belegondolsz, mit látsz rajta/nála mindig, akkor lesz ötleted.
Én meg nem vagyok az a sütő típus, de mivel a barátom él-hal a sütikért, hát a kedvéért megtanultam sütni. Pedig egy sütemény drágább is, meg több munka van benne, mint egy szál virág megvásárlásában.
Hatalmas csokrot nem is praktikus randira venni, mert csak kínos a lánynak magával cipelni, de egy szál frézia senkit nem vág a földhöz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!