Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Nem vagyok az a virágot vevő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem vagyok az a virágot vevő típus, minek örülnétek még randin ajándéknak virágon kívül?

Figyelt kérdés
4 hetes kapcsolat, szóval 3kszert még nem merek venni drágát :)

2016. febr. 10. 08:39
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:

Ajjajjj...

Nem szeretsz virágot venni, nem figyelsz oda a partneredre, egy hónap alatt semmit se derítettél ki róla.

Szegény lány!

Egy kis ezüst karkötő nem fog földhöz vágni. Legalább eltereli a figyelmet a hiányosságaidról. :P

2016. febr. 10. 10:46
 12/21 anonim ***** válasza:
Ne vigyél neki semmit... Ilyen hozzá állással úgysem lesztek sokáig együtt... :)
2016. febr. 10. 11:40
 13/21 A kérdező kommentje:
Komolyan, nehéz lenne nem 100* leírni, hogy vegyek virágot egy olyan kérdéshez aminek pont az a lényege, hogy minek örülnétek virágon kívül?... Ötleteket vártam, nem azt, hogy egyesével mindenki leírja ugyan azt a mellébeszélést... Azon keveseknek akik értették a kérdést, köszönöm.
2016. febr. 10. 12:31
 14/21 A kérdező kommentje:
Pont ugyan olyan fantáziátlanok vagytok, mint én... Csak nektek még értelem se jutott...
2016. febr. 10. 12:46
 15/21 anonim ***** válasza:
100%

De még mindig nem értem, hogy miért törne le a kezed, ha épp virágot vennél....

Amúgy teljesen irreleváns, hogy mi minek örülnénk. Én pl egy doboz After Eight-nek, de ez hogy jön ahhoz, hogy a te barátnődnek mit kéne venni??

Te ismered basszus, ne vadidegenek "fantáziája" döntsön már :D

2016. febr. 10. 15:42
 16/21 anonim ***** válasza:

Mondjuk ha te nem figyelsz oda rá, és lövésed sincs, hogy minek örülne, akkor más gondolom nem segít...

Vigyél neki csokit vagy egy kicsi plüss akármit......

2016. febr. 10. 15:43
 17/21 anonim ***** válasza:

Neked kell ismerned, mi nem tudunk olyan tanácsot adni ebben, ami tuti befutó, hiszen mi nem ismerjük.

Én pl. szeretem a mogyorós csokit, de mi van, ha a te barátnőd allergiás a mogyoróra? Aztán ismét én, pl. jobban szeretem a cserepes növényeket a vágott virágnál, mert tartósabban megmarad, engem az sem zavarna, ha hurcolásznám kicsit, és nem azonnal tenném a helyére. De mi van, ha neki nincs hova tenni?

2016. febr. 10. 15:48
 18/21 A kérdező kommentje:
Nem tanácsot kértem, hanem ötleteket...
2016. febr. 10. 16:07
 19/21 anonim ***** válasza:

Szerintem édesség ennyi idő után a legtutibb. Én pl már az első randinkon kaptam egy marcipánrózsát, szépdobozosat, de mondjuk az inkább dísz, mint ennivaló, meg is van 4ésfél éve. :)

Ha valami hasznosabbat akarsz, akkor jöhet mondjuk egy körömlakk, vagy illatos testápoló. Vagy ilyenkor, főleg télen tök jó, valami fürdősó, fürdőolaj. Nagyobb drogériákban millióféle illatban és kiszerelésben kapható.

Ha szereti az ilyesmiket, márpedig sok lány szereti, akkor illatgyertya, mécses, füstölő.

Ezenkívül még olyasmit tudnék elképzelni, hogy pl egy szép kendő, fülbevaló vagy nyaklánc, nem kell nemesfémből, de lehet nagyon szép bizsukat is kapni, és azt mondjuk könnyű kideríteni, hogy milyeneket hord. (Pl facen végigpörgeted a képeid, aztán próbálsz a kiegészítőkre koncentrálni..:))

Esetleg, ha szeret olvasni, akkor valami regény, verseskötet is szóbajöhet.

Nagyhirtelenjében ennyi jutott eszembe, én erről a listáról (a gyertyás-füstölős részen kívül) bárminek nagyon örülnék, és ezek tényleg mind apróságok. :)

2016. febr. 10. 18:15
 20/21 anonim ***** válasza:
Jah még az is eszembe jutott, ha szeret teázni, lehet különlegesebb teaválogatásokat is kapni. :)
2016. febr. 10. 18:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!