Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » "Baba arcú" férfiak mennyire...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

"Baba arcú" férfiak mennyire közkedveltek?

Figyelt kérdés
Hali. A kérdésem az lenne hogy a fiatalos már már kisfiús arcú srácok/férfiak mennyire tetszenek a nőknek úgy nagy átlagban? Jó magam is ilyen vagyok. 22 éves akit inkább néznek 17-18nak helyesnek és sokszor kölyök képűnek tartanak . Sportolok így viszonylag izmos testem van. Eddig a cuki és egyéb férfiatlan jelzőkön kívül tovább nem igen jutottam a nőknél.( Bár én azt érzem személyiségileg rendben vagyok lehet nem így van ) . Szóval a 15-16 éves korosztályon kívül a korom belieknek vagy akár a nálam idősebb nőknek bejön egy ilyen típusú férfi ? A tini lányokkal nem tudok és nem is akarok mit kezdeni .
2018. szept. 16. 10:07
1 2 3 4 5
 41/43 anonim ***** válasza:
0%
babaarcú=gyenge gének, kevés tesztoszteron, félig-meddig terméketlen, vagy szerencsétlen gyerek lesz a vége. Ez biológia. Aki lepontoz, jöhet vitatkozni privibe. Alátámasztom a mondandómat. Egy biológus.
2020. okt. 8. 20:15
 42/43 anonim ***** válasza:

Szerintem függ attól is, milyen értelemben babaarcú az illető, és kiknél próbálkozik.

Vannak olyan babaarcú férfiak, akik után olajat pisilnek a nők - pl. Leonardo DiCaprio fiatal korában tipikus kisfiús arcú srác volt, aztán mindenki bele volt zúgva akkoriban. Persze, az is belejátszik, hogy híres, de anélkül is lett volna azért rá érdeklődő.

És van az a típus, aki nem kifejezetten "szép" módon babaarcú... ismerek pár ilyen srácot, akik annyira szerencsétlenek voltak szegények a genetikai lottón, hogy 20+ éves korukra is úgy néz ki az arcuk, mint egy nem kifejezetten jól kinéző 10-12 éves srácnak. Na nekik azért nem olyan könnyű. Sztem nekik akkor van esélyük, ha:

- a korosztályukból a hozzájuk hasonlóan tinilányos külsejű csajok iránt érdeklődnek, nem a topmodellek, érettebb külsejű nők iránt

- egy fokkal fiatalabb korosztályban keresnek (itt azért nem arra gondolok, hogy 28 éves srác 15 éves csajjal... de pl. 20 éves 15 évessel kombóban nem látok gondot, ha a lány nem tök éretlen, és nemcsak a szexre megy ki a dolog... lehet, hogy neked is a nem túl gyerekes 17-18 évesek között kellene keresgélned)

- megpróbálja külsőre kicsit ellensúlyozni az arcát, férfiasítani a megjelenését - szakáll, borosta, ha nem szakmunkásosan nő; nem ilyen nagyon tinis divat... inkább letisztult, egyszerű... smart casual irányba is el lehet menni (öltönyös szerelés inkább ne legyen mindennapra, mert az meg tud röhejesen is kinézni, ha nem olyan a munkád, ami elvárja), ha a vonalvezetés nem túl régimódi

2020. okt. 15. 11:54
 43/43 anonim ***** válasza:
Nem tudom másnak hogy jönnek be, engem konkrétan taszítanak az ilyen "férfiak".
2020. okt. 16. 15:18
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!