Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha a nőknek nem jönnek be a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a nőknek nem jönnek be a kedves, érzelmes, megértő, nőies típusú pasik, akkor a meleg férfiak miért olyan közkedveltek a nők számára?

Figyelt kérdés

Az a súlyos téveszme kering itt hogy az ilyen férfik nem kellenek a nőknek..

Pl.: https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__tarsk..

De ha ez igaz, akkor miért van a legtöbb nő oda a meleg férfiakért. Nagyon sokszor hallom tapasztalom, hogy sírnak a nők, hogy a legtöbb normális pasi vagy foglalt vagy meleg, illetve hogy a fene egye meg ez a pasiról is kiderült hogy meleg, ő pedig olyan rendes és jó vele.

2017. máj. 10. 13:52
 1/9 anonim ***** válasza:
89%

Mert kapd be! :D

De amúgy normálisan, vicc nélkül a két dolog nem egyenlő! Aki meleg, az nem kedves, érzelmes, megértő, nőies egyértelműen. Sportos alkatú vagyok, magas, jó kiállású és úgy általában azt mondanám hogy van merszem, önbizalmam, tökös vagyok, jó dumás. Van rengeteg heteró férfi barátom (akik nem tudják hogy meleg vagyok), akiket nem akarok megdugni. Nem veszek részt semmilyen meleg közösségi életben, ami az alapján szerveződik hogy valaki meleg-e vagy sem.

Az egyetlen különbség köztem és egy átlagos férfi között, hogy női puncik helyett férfi fenekeket szeretek megdugni.

24/f, meleg

2017. máj. 10. 13:58
 2/9 anonim ***** válasza:
76%

Én csak a magam nevében tudok válaszolni, nem pedig az összes n nevében.

Nos, nekem van egy nagyon jó barátom, egy meleg férfi.

Azért szeretem, mert mindent meg tudok vele beszélni amit általában csak egy nővel lehet, viszont hiányoznak belőle azok a rossz tulajdonságok, amik esetleg egy nőben megvannak.

(Irigység, féltékenység, felszínesség, férfigyűlölet, eltúlzott feminizmus, stb)

Mondjuk nekem kifejezetten bejönnek a kedves, érzelmes, megértő pasik, a nőiesek viszont nem.

Magam egy nagyon nőies nő vagyok, ezért a nagyon férfias külsejű pasik vonzanak.

2017. máj. 10. 14:03
 3/9 anonim ***** válasza:
Mert többet adnak a külsejükre és több a közös nőies téma, amellett, hogy kevesebbet drámáznak, pletyiznek, tehát azért valamennyi férfiasság is szorult beléjük. Én mondjuk soha nem tekintettem rájuk férfiként, egyszerűen nem tudok vonzódni hozzájuk. Barátnak viszont tökéletesek, van is pár meleg haverom.
2017. máj. 10. 14:04
 4/9 anonim ***** válasza:

Én csak akkor tettetem hogy meleg vagyok, ha egy olyan csajszi próbál nyomulni rám, vagy rám akaszkodik, aki nem jön be nekem. Őszinteséggel valszeg megbántanám, így viszont legalább nyugodt, hogy nem vele van a gond:D Lányok javaslom nektek is, ugyanezt leszbikus verzióban:D

Egyébként kár lenne akármit ráhúzni a női nemre, hogy mi jön be nekik, mert amennyi nő annyiféle pasi. Még egy általános képet is nehezen lehetne megállapítani, mert valakinél mást jelent ugyanaz a tulajdonság pl. Máshogy nyilvánul meg.

Nemrég volt valahol talán a tvben(húúúú nem a tv nevelt fel, ne értsetek félre:D), tökre logikusan felépítve az egész, hogy a profi karrierfocista srácok, tehát a sztárfocisták mennyire bejönnek a lányoknak. És igen meg volt említve a sok pénz is, de meg volt említve az is, hogy ők jó apák, jó szeretők, jó barátok, persze részletekre bontva, hogy miért.

2017. máj. 10. 14:09
 5/9 anonim ***** válasza:
91%
Mert ők nem akarják megdugni őket. Empatikusabbak is a meleg férfiak, legalábbis én heteró srácként ezt látom.
2017. máj. 10. 15:23
 6/9 anonim ***** válasza:

Melegnek lenni nrm egyenlő az önbizalomhiányos, feminin vonásokkal bíró férfivel. A melegek többsége elfogadta az identitását, azt, hogy ő más és egyszerűen nem vergődik úgy az elismerésért (főleg, hogy a társadalomban kisebbségben van). Ez pedig általában véve vonzó egy nőnek. Igazából szerintem mindenkinek az, ha valaki úgy adja magát és az érzelgős oldalát, hogy azzal nem bájolog, nem erőlködik és nem azon szorong, hogy "jaj, most ő leb_ziz" vagy "jaj, most milyen nyálgépnek tűnök" vagy "jaj, neki ilyen meg olyan pasi kell, én meg nem olyan vagyok, úristen most mi lesz". Szerintem minden önmagunk elfogadásában áll. Én sem szívesen kezdek olyannal, aki nincs kibékülve magával és a saját önbizalomhiánya miatt nem felszabadult mellettem és nem nyitott/befogadó az életben, tele tervekkel, célokkal, úgy gondolkodva, hogy ő is olyan értékes, mint bárki más. Nekem ez kell, nem az, hogy folyamatosan lehúzzanak a drámázással, hogy jaj az alacsony, jaj a gazdag, jaj ilyenek a nők, jaj ez b_zis stb. Aki biztos magában, az nem akar semmit és semminek az ellenkezőjét bizonygatni, hanem él olyannak, amilyen ő, abból is a legjobb verzióra törekszik. :) És ez vonzó.

20L

2017. máj. 10. 15:40
 7/9 anonim ***** válasza:
ahw ezt jó volt olvasni utolsó :D Teljesen egyetértek!
2017. máj. 10. 16:03
 8/9 anonim ***** válasza:
68%
De bejönnek, ugyan annak: barátnak, lelki támasznak, akiknek a vállán kisírhatják magukból, hogy menő túlmagabiztosított árpi megcsalta őket 6. alkalommal is, vagy kidobta őket egy fiatalabb feszesebb csajért.
2017. máj. 10. 17:28
 9/9 anonim ***** válasza:
Nekem anno bejott egy meleg srac, bar akkor nem tudtam, hogy nincs eselyem nala. Eljott velem koromlakkot venni, frizuraban adott tanacsot... mindenrol lehetett beszelni vele es egesz nap. Jokedv, vidamsag, nevetes. Aztan mivel mi "nagyon jo baratok vagyunk", igy nekem elarulta, hogy meleg es utana elmondta, hogy kivel van most... fel evembe kerult ez a felismeres :D Aztan a kovetkezo kiszemeltem egy csoporttars volt. Vidam, okos, erdeklodo. Szinten a koromlakkoknal lyukadtunk ki es ott mar kapcsoltam :D Ugyanaz volt a viselkedese es tenyleg vele is napokat folyamataban beszeltunk, rohogtunk. Na de ilyet heteroba nem ismerek :D
2017. máj. 10. 21:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!