Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » "Baba arcú" férfiak mennyire...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

"Baba arcú" férfiak mennyire közkedveltek?

Figyelt kérdés
Hali. A kérdésem az lenne hogy a fiatalos már már kisfiús arcú srácok/férfiak mennyire tetszenek a nőknek úgy nagy átlagban? Jó magam is ilyen vagyok. 22 éves akit inkább néznek 17-18nak helyesnek és sokszor kölyök képűnek tartanak . Sportolok így viszonylag izmos testem van. Eddig a cuki és egyéb férfiatlan jelzőkön kívül tovább nem igen jutottam a nőknél.( Bár én azt érzem személyiségileg rendben vagyok lehet nem így van ) . Szóval a 15-16 éves korosztályon kívül a korom belieknek vagy akár a nálam idősebb nőknek bejön egy ilyen típusú férfi ? A tini lányokkal nem tudok és nem is akarok mit kezdeni .
2018. szept. 16. 10:07
1 2 3 4 5
 21/43 anonim ***** válasza:
12%

Semennyire

Ferfi es baba egy lapon emlegetése hányinger

2019. máj. 24. 17:54
 22/43 anonim ***** válasza:
7%
A kpop meg anime fan lányok közül sokaknak bejön, de ők javarészt tizenévesek
2019. máj. 24. 17:56
 23/43 Mkdir ***** válasza:

En is nagyon fiatalos arccal rendelkezem, de ennek ellenére rengeteg kapcsolatom volt barmilyen ertelemben. Most 35 vagyok 32 evesen egyszer meg cba ba el akartak kerni a szemelyim, mikor a kasszas holgynek elmondtam hogy mmigencsak melle lott majdnem kifordult a szekbol.

Hogy atok-e? Igen is meg nem is. Valoban rn is azt tapasztalom hogy nagy atlagban a korom miatt a fiataloknak nem jovok be, a korombeliek elsore eretlennek gondolnak, es igen az idosebbeknek meg gond nelkul bejovok.... DE!!! A dumammal, es a szemeisegemmel, az eletemmel a hobbiaimmal a munkammal eladom magam barmelyik korosztalynak... Csak tobb melo, de tobbet tanusz az emberektol es a nokrok, es ugy az eletrol akkor ha meg kell kuzdened dolgokert. Szoval osszeysegeben nem atok. Sot kesobb egyre tobb hasznat latod majd

2019. máj. 24. 21:21
 24/43 anonim ***** válasza:

Küldj egy képet privátban :D

Bár nőként én azt mondom, ez hátrány sosem lehet.

(Tőlem is személyi kérnek dohányboltban, 3X-nél járok.)

2019. máj. 24. 21:51
 25/43 érdeklődő63 ***** válasza:
0%
nem azért kérnek személyt vásárláskor mert annyira fiatalnak néztek ki hanem mert a szellemi fogyatékossággal felérő buta tekintet amit észlel a boltos azt feltételezi rólatok hogy 14 15 évesek vagytok. ha téged 22 évesen 16 nak néznek akkor gyakorlatilag azt jelenti 16 éves szellemi színvonalát látják benned. tehát nem a korotoknál fiatalabbnak kinézőek vagytok hanem inkább azt lehet mondani szellemi fogyatékosok
2019. jún. 8. 15:08
 26/43 anonim ***** válasza:
100%
#25: ilyen gondolkodásmóddal inkább te vagy a szellemi fogyatékos.
2019. jún. 8. 15:39
 27/43 anonim ***** válasza:
32%
A legtöbb kövér embernek baba arca van.. Még sem látom nőkkel őket, de ha hulla vékony akkor is ugyan ez a helyzet férfi tekintetben.
2019. jún. 8. 16:26
 28/43 anonim ***** válasza:
18%

Gyönyörű, nem?

[link]

2019. jún. 24. 16:29
 29/43 anonim ***** válasza:
0%
Semennyire. A nők a férfias arcot szeretik.
2019. júl. 20. 08:21
 30/43 anonim ***** válasza:

Én kopasz vagyok,mint egy baba.Tehát babafejem van.

Nem gond.

Így is szeretnek!

2020. szept. 13. 13:55
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!