Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » "Baba arcú" férfiak mennyire...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

"Baba arcú" férfiak mennyire közkedveltek?

Figyelt kérdés
Hali. A kérdésem az lenne hogy a fiatalos már már kisfiús arcú srácok/férfiak mennyire tetszenek a nőknek úgy nagy átlagban? Jó magam is ilyen vagyok. 22 éves akit inkább néznek 17-18nak helyesnek és sokszor kölyök képűnek tartanak . Sportolok így viszonylag izmos testem van. Eddig a cuki és egyéb férfiatlan jelzőkön kívül tovább nem igen jutottam a nőknél.( Bár én azt érzem személyiségileg rendben vagyok lehet nem így van ) . Szóval a 15-16 éves korosztályon kívül a korom belieknek vagy akár a nálam idősebb nőknek bejön egy ilyen típusú férfi ? A tini lányokkal nem tudok és nem is akarok mit kezdeni .
2018. szept. 16. 10:07
1 2 3 4 5
 31/43 anonim ***** válasza:

Szia. Én szerintem jó az ha egy férfinak szép arca van. Helyes az én párom is ilyen.

Viszont a legtöbb helyes arcú pasi pálcika vékony. Ami egyáltalán nem jön be. Férfiak között is nehéz olyat találni aki átlagos testalkattal rendelkezik. Hál istennek én találtam olyat.

2020. szept. 14. 14:34
 32/43 anonim ***** válasza:
5-ös te egy állat vagy b+ :D:D
2020. szept. 30. 12:20
 33/43 anonim ***** válasza:

Ha küldesz képet, megmondom 😄

28 N

2020. szept. 30. 17:28
 34/43 anonim ***** válasza:
Keress egy dominát.Majd jól elveri a segged,ha rosszalkodsz.
2020. szept. 30. 17:33
 35/43 anonim ***** válasza:
Én szeretem az ilyen pasikat. Bár ez még nem mond sokat. Kíváncsi lennék én is rád 😊
2020. szept. 30. 17:36
 36/43 anonim ***** válasza:
Azért egy afro bőrű (nem néger) macsó kedveltebb.
2020. szept. 30. 20:14
 37/43 anonim ***** válasza:

Kerdezo, nekem tetszik az altalad leirt fiu tipus. Ha azt is mondom,h cukifiu,arra gondolok,h lefekudnek vele.

Igy ne rosszra gondolj legtobbszor,ha vki cukinak mond. A lanyok lecukizzak,ha vmi tetszik nekik.

N/35

2020. okt. 1. 01:04
 38/43 anonim ***** válasza:
A borosta nem oldja meg a kisfiús nézetet, sőt, van akin nagy kontrasztot ad. Szerintem legalábbis a kisfiús nézet a pihe-puha arcbőrön túl az arcberemdezést is mutatja. Most lehet, hogy hátrány, de 10 év múlva meg majd előnyöd lesz belőle.
2020. okt. 1. 20:42
 39/43 anonim ***** válasza:
Szerintem a babaarcon ront a borosta. Csak kiemeli a kontrasztot, de elrontja a babasagot. Imadom a babaarcuakat. Ez a gyengem.
2020. okt. 8. 13:18
 40/43 anonim ***** válasza:
Szakállas, babatestű kinek jön be?
2020. okt. 8. 20:00
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!