Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » "Baba arcú" férfiak mennyire...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

"Baba arcú" férfiak mennyire közkedveltek?

Figyelt kérdés
Hali. A kérdésem az lenne hogy a fiatalos már már kisfiús arcú srácok/férfiak mennyire tetszenek a nőknek úgy nagy átlagban? Jó magam is ilyen vagyok. 22 éves akit inkább néznek 17-18nak helyesnek és sokszor kölyök képűnek tartanak . Sportolok így viszonylag izmos testem van. Eddig a cuki és egyéb férfiatlan jelzőkön kívül tovább nem igen jutottam a nőknél.( Bár én azt érzem személyiségileg rendben vagyok lehet nem így van ) . Szóval a 15-16 éves korosztályon kívül a korom belieknek vagy akár a nálam idősebb nőknek bejön egy ilyen típusú férfi ? A tini lányokkal nem tudok és nem is akarok mit kezdeni .
2018. szept. 16. 10:07
1 2 3 4 5
 11/43 anonim ***** válasza:
77%
Nekem tetszik,ìgy 2X 18 évesen is :)
2018. szept. 27. 00:41
 12/43 anonim ***** válasza:

Nekem tetszene

23 n

2018. okt. 17. 09:46
 13/43 anonim ***** válasza:
19%
Az egész életemet végigszenvedem ezzel az átokkal. Mert ez egy átok! A korosztályomnak nem kellettem soha, mert fiatalnak tűntem, a fiataloknak meg azért, mert ha megmondtam mennyi vagyok, egyből én lettem az öreg. 100X rosszabb, mintha vki rondának születik.
2018. okt. 17. 12:24
 14/43 anonim ***** válasza:
100%

Tetszenek a babaarcú, kölyökképű férfiak, sosem jöttek be a tesztoszterontól bűzlő, baltaállú műmacsók.

Én 26 éves elmúltam, de dohányboltban még mindig elkérik a személyimet. :D

2019. márc. 30. 09:33
 15/43 anonim ***** válasza:
44%

Nekem bejonnek az ilyen fiuk. Babaarc,izmos,kisportolt test. 25 ev alatt.

36/N

2019. ápr. 7. 19:06
 16/43 anonim ***** válasza:
0%

"25 ev alatt.

36/N"

lol. Jól van, vénasszony.

2019. máj. 1. 13:34
 17/43 anonim ***** válasza:

Üdv,kedves kérdező!

Én is "babaarcú" vagyok,26 évesen kinézek 18-19 évesnek,arcszőrzet ide vagy oda.

Hát,szerintem általában a nőknek ez annyira nem jön be,de láttam,hogy az itteni válaszolók között azért volt egy pár olyan,akinek ez tetszik.

Ja,és eddig én inkább nálam idősebb nőktől kaptam pozitív visszajelzést a külsőmre vonatkozóan.:)

2019. máj. 1. 14:27
 18/43 anonim ***** válasza:

Attól fugg, mennyire babaarc. Nekem van ami nagyon bejön, de van ami már “sok”. Viszont a borostát imádom, az az egyik legjobb dolog egy férfiben, számomra :)

Nekem is gyerekarcom van, sokszor néznek 16nak, pedig már 21 vagyok.

Nem tartom átoknak, örülök neki, még akkor is, ha már kiküldtek dohányboltból :D

2019. máj. 1. 14:31
 19/43 anonim ***** válasza:

Nekem menthetetlenül kölyökképem van, hozzá ilyen hosszútávfutó, szikár alkatom. Még 28 évesen is elkérték a személyimet, ha bort akartam venni :D

Ehhez képest mindig akadtak olyan csajok, akiknek ez bejött. Jó, persze nem fordul meg utánam minden nő az utcán, de sosem volt gondom az ismerkedéssel.

2019. máj. 11. 12:37
 20/43 A kérdező kommentje:
Szóval azt mondod kedves utolsó ez inkább előny mint hátrány?
2019. máj. 11. 13:28
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!