Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Távkapcsolatban élők, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Távkapcsolatban élők, hogy élitek ezt meg?

Figyelt kérdés
Mikor itt van, annyira szép és kerek minden. Amikor elmegy pár nap múlva az az érzésem, hogy nem is hianyzom neki, biztosan van neki valakije, ki tudja mi van vele 500 kmre tőlem. Bennem ez a távolság csak még jobban feltüzeli a szenvedélyemet, de mintha neki inkább csökkenének az érzései ahogy telik az idő. .
2018. szept. 13. 15:21
 1/5 anonim ***** válasza:
27%
Miért nem tudtok közelebb költözni egymáshoz?
2018. szept. 13. 15:27
 2/5 A kérdező kommentje:
Gyerekeink miatt. És mert szerintem korai lenne. Nem akarom elkapkodni, mert volt, hogy túl hamar költöztünk össze vkivel.
2018. szept. 13. 15:29
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Amikor távkapcsolatban éltem, egyáltalán nem így éltem ezt meg. Nincsenek önértékelési gondjaim, hogy ilyen paranoid gondolatokkal kínozzam magam és hülyeségeken kattogjak, tudtam, hogy ha nem szeretne és nem akarna velem lenni, akkor nem kínlódik távkapcsolatban, hanem elhagy és keres mást. Hülye gondolatok táplálása helyett én inkább az életem többi fontos területére koncentráltam.
2018. szept. 13. 15:32
 4/5 anonim ***** válasza:
36%
Minden ember megszokta érezni a bajt és azt is, ha a kapcsolata nem lesz tartós. Szerintem nálad is ez van és akkor is ez lesz ha kierőszakolod az összeköltözést. Nem vele fogsz megöregedni. Ezt az ember megérzi.
2018. szept. 13. 15:43
 5/5 anonim ***** válasza:
67%
Sajnos én is dettó ugyanígy voltam mint te. Folyton kattogtam amíg távol volt és ugyan úgy azt éreztem, hogy nekem ő fontosabb mint én neki. Most itt van, de állandóan dolgozik, fáradt...Szóval most meg az a problémám, hogy kevés időt tudunk így is együtt lenni tartalmasan :(
2018. szept. 13. 15:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!