Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak hogy élitek meg ha nem sikerült lefektetni egy nőt?
Figyelt kérdés
Vágyódtok utána még ha nem is egyből de hónapokra rá?2018. aug. 18. 00:49
1/7 próbálokkedveslenni válasza:
Még nem volt olyan nő, akinél az lett volna a célom, hogy "na őt megd_gom".
Persze olyan volt, hogy ismerkedés után már nem kapcsolatot akartam, hanem megbeszéltük, hogy ez max szex, de az más szerintem, mint amire te gondolsz.
2/7 anonim válasza:
nekem párkapcsolatban volt ilyen. HÁROM hónapig nem engedte a szexet a lány....
Hidd el úgy sokkal rosszabb, mint ha csak egy random r.banc kéreti magát!
3/7 anonim válasza:
Én szüzike vagyok 25F a szexügyi frusztrációmat ezáltal oldom amikor kiírók hogy 25f szűz vagyok naponta 10szer
4/7 anonim válasza:
ő is tudja mit akar, mi jó neki..
inkább engem nem fektet magára úgy hipp-hopp..
5/7 anonim válasza:
Nem zavar. Van egy párom, hogy ne legyen hiányérzete.
Mellett, egy időben 6-10 nővel beszélgetek. Ennyiből, mindig van aki szexelni akar. Olyan nem volt még, hogy rágörcsölnék, én ezt akarom csak.
6/7 anonim válasza:
Barátnődet, vagy mi? Egy random nőtől ne várd, hogy lefeküdjön veled, ha nem vagytok kapcsolatban, nem minden nő nyitott az ilyesmire.
7/7 anonim válasza:
Nem baj ha nem tudom lefektetni, felőlem guggolhat is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!