Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Van itt olyan, akinek összejöt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van itt olyan, akinek összejött párkapcsolat azzal, akiről már rég lemondott? Miért nem jött össze elsőre, és mi változott, amiért idővel mégis sikerült? Tartós maradt?

Figyelt kérdés
2018. júl. 20. 10:05
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
86%
Hát két év után mondtam le arról a lányról akiért teljesen oda voltam/vagyok, probáltam csak barátként tekinteni rá, de nem ment egyáltalán, mert beleszerettem. Oka akkor hogy nem jöttünk össze csupán az, hogy volt párkapcsolata és én soha nem az a tipus voltam, hogy egy ilyenbe belerontsak, inkább megszakítottam vele a kapcsolatot, nekem is jobb volt hosszútávon. Majd kb fél éve újra egymásra találtunk addigra teljesen lemondva róla, újra beleszerettem, ekkor már nem volt párja, így megprobáltuk a kapcsolatot. Imádom őt, mai napig is együtt vagyunk :)
2018. júl. 20. 10:12
 2/13 anonim ***** válasza:
92%

1-est miért kellett lepontozni vajon...?

Egyre érthetelenebb ez a topic...

2018. júl. 20. 10:20
 3/13 anonim ***** válasza:
92%
2 Nem baj, mi felpontoztuk:)
2018. júl. 20. 10:27
 4/13 A kérdező kommentje:

Én sem értem a lepontozást, biztos unatkoznak a diákok a nyári szünet miatt...

Az elsőnek köszönöm a sztorit, értékes és hasznos válasz a kérdés szempontjából.

2018. júl. 20. 10:27
 5/13 A kérdező kommentje:
1. Azt elárulod, hogy mennyi idősek vagytok? Mellesleg én sorozatosan ebbe a hülye helyzetbe kerülök már évek óta, hogy megismerek valakit, akivel több is lehetne barátságnál, összepasszolnánk, csak nem lehet több, mert vagy kiderül, hogy van párja, vagy épp összejött valakivel. Egy kapcsolatba meg beletaposni nem akarok.
2018. júl. 20. 10:31
 6/13 anonim ***** válasza:
78%

Csak plátói szerelemnek gondoltam a távolság miatt, nem fejeztem ki hogy nekem ő több mint barát. Aztán egy hetet itt volt, és akkor sem mondtam ku, hogy érzek (még mindig féltem a távolság miatt) de tettekkel jeleztem. Mint kiderült ő is pont így gondolta és végül mégis összejöttünk és a távolság sem olyan nagy akadály, mint először hittem. :)

N

2018. júl. 20. 10:33
 7/13 anonim ***** válasza:
86%

Igen, a jelenlegi párommal így történt.

Neten ismerkedtünk meg, én a második találkozó után már szerelmes voltam. Ő egyáltalán nem és ezt tudtomra is hozta a harmadik találkozáskor is, amikor már szexuális együttlétre is sor került. Hetekig őrlődtem, mert szerettem ugyan, de nagyon zavart, hogy ő nem. Közöltem vele, hogy ennyi és nem több, mert nekem ez így fáj. Pár napig csend volt, persze kínlódtam, aztán egyre jobban éreztem magam nélküle, majd végül teljesen lemondtam róla, mikor egyszer csak kaptam tőle egy üzenetet, hogy szeretne velem beszélni, de személyesen. Napokig hezitáltam, mert azt hittem, csak testileg van kiéhezve. Aztán mégis belementem és találkoztunk. Aznap nagyon sokat beszélgettünk. Megegyeztünk, hogy adunk még egy esélyt a dolognak, akkor még nem mondta ki, hogy szeret, de azt mondta, nem akar elveszíteni és minél több időt akar velem tölteni. Egyre több közös programot csináltunk, egyre jobban élveztük egymás társaságát, aztán valahogy észrevétlenül "összeforrtunk". Egyik hétvége követte a másikat, végül azon kaptuk magunkat, hogy már a karácsonyt és a szilvesztert is kettesben töltöttük. Aztán egyszercsak közölte, hogy ő belém szeretett és azóta ez egyre erősebb, nagyon sok mindenen keresztül mentünk együtt és óriási összhang, szeretet és szerelem van a kapcsolatunkban. Már egyértelműen biztosak vagyunk mindketten abban, hogy közös jövőt akarunk.

Én nem csak párkapcsolatban, az élet más területein is megtapasztaltam azt, hogy amikor görcsösen akarsz valamit, nem sikerül. Ha hagyod, hogy a dolgok kiteljesedjenek a maguk ütemében, akkor egészen másként is alakulhatnak.

2018. júl. 20. 10:52
 8/13 anonim ***** válasza:
83%

Nálam kb ugyanaz volt mint az elsőnél, akkoriban volt barátja a lánynak, de majdnem 3 év telt el míg véget ért náluk a nagy szerelem aztán szét is mentek.

Közben volt nekem is valakim, találkoztunk közben mert néha elkerülhetetlen volt, hogy összefussunk, kb ugyanazokon az utakon járunk nap mint nap, aztán végül ő keresett fel úgymond engem.

2018. júl. 20. 11:12
 9/13 A kérdező kommentje:
Én saját sztorit nem tudok megosztani, egyébként főiskolán volt egy évfolyamtársam, akinek az anyja járt hasonlóképp állítólag. Legalábbis a fiatalkori szerelmével jött össze később egy válás után, akkor már a férfi is túl volt egy váláson, és mindkettőjüknek volt külön-külön gyereke. Hogy még mindig működik-e a dolog, azt nem tudom, de amikor én ismertem őket, akkor már több éve együtt voltak. Az évfolyamtársamat egyébként kellemetlenül érintette a dolog, mert problémás életszakaszában történt az egész, meg gondolom, a szülei válása is. Szóval ő valahogy kicsit kívülállóként tekintett az anyja régi-új szerelmére.
2018. júl. 20. 11:42
 10/13 A kérdező kommentje:

A lepontozóknak üzenem, hogy jelentkezzenek valamelyik gyorsétterembe dolgozni, folyamatosan van felvétel, épp tegnap is láttam az egyik helyen kiírást, köszi...

A kérdésre válaszolóknak meg köszönöm, nekem ezek hasznosak.

2018. júl. 20. 14:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!