Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt olyan, akinek összejött párkapcsolat azzal, akiről már rég lemondott? Miért nem jött össze elsőre, és mi változott, amiért idővel mégis sikerült? Tartós maradt?
#1-es vagyok, köszi skacok, lányok, mondjuk én sosem voltam híve a pontozgatásnak, persze amit hasznosnak tartottam az kapott tőlem is zöld pacsit, de nem néztem sohasem a százalékokat, letojtam. Maga az illető hozzászolása a lényeges, nem pedig a százalék :) Akik ennyire lelki nyomorékok, már bocs a kifejezésért, hogy erre élvezkednek hogy mindent dislikeolnak azoknak legyen ez az első és utolsó szorakozása, nem tudok jobbat mondani :)
Az hogy az esetemben összejött, egyrész szerencse, másrészt nem hagytam eluszni az adott lehetőséget, régen sok lehetőséggel nem éltem, mai fejjel már azt mondom hogy nem bántam meg (bár nem mindig volt így), mivel így valoszínűleg nem futottam volna össze a jelenlegimmel, szóval akiknek eddig nem jött össze vagy nem úgy, azoknal fel a fejjel, feladni semmit sem szabad (most nem csak a társkeresésre gondolok hanem mindenre), amit el akartok érni azt kellő akarattal és tettel el fogjátok érni, ne hagyjatok ki semmi lehetőséget, amit pozitivnak tartotok :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!