Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek hogyan sikerült feldolgoznotok, hogy bődületesen megbántottátok azt, akit mindennél jobban szerettek, és? ⬇
Megingott a bizalma bennetek, akármennyire is szeretett, megtört benne valami, ami miatt nincs esély a korrigálásra.
Attól tartok, nem fogok hozzá hasonló embert találni, annyira, de annyira szeretem méf mindig és sajnálon azt, ahogy alakult az egész.
Én a másik oldalról tudok nyilatkozni.
Túl nagyot csalódtam benne, túl nagy csalódást okozott az illető, minden bizalmamat belefektettem, és mindennél mindenkinél fontosabb volt nekem.
De...olyat tett és mondott ami után többé nem álltam vele szóba, nem tudtam volna úgy ránézni mint előtte.
És igazából nem vitte túlzásba sem azt, hogy megbocsássak esetleg. Túl mély lett a seb. Kicsit nyálasan hangzik tudom :)
Lassan mindketten túlléptünk szerintem.
1: ez igaz, de senki sem tökéletes.
2: mit tett és mondott? Hány évesek vagytok?
2-es vagyok. Azt itt nem részletezném.
egyébként 29-32 évesek voltunk, ennek már több mint 1 éve.
En nem megcsaltam,hazudtam vagy valami, csak a rossz viselkedesem miatt ment tonkre a kapcsolat.
Neha meg most is eszembe jut,mi lett volna,ha normalisan viselkedek akkor,pedig mar 4 eve.
De tanultam belole, sokat orlodtem, nagyon sokat..
Maskor nem igy csinalnam.
Sehogy.
Két rossz között választhattam, vagy a szívét töröm össze vagy az életet. Ebben az esetben nincs más opció, mint azt választani amiből előbb fel lehet állni, ha egy élet munkája, az állása kollégái barátai fordulnak el tőle azt egy szerelem nem teszi helyre. Nő meg van még rajtam kívül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!