Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek hogyan sikerült feldolgoznotok, hogy bődületesen megbántottátok azt, akit mindennél jobban szerettek, és? ⬇
Megingott a bizalma bennetek, akármennyire is szeretett, megtört benne valami, ami miatt nincs esély a korrigálásra.
Attól tartok, nem fogok hozzá hasonló embert találni, annyira, de annyira szeretem méf mindig és sajnálon azt, ahogy alakult az egész.
Egyszerűen: szakítás után lassan-lassan rájöttem, hogy Ő mennyi sok hülyeséget művelt és mennyit hazudozott meg titkolózott előttem.
Ezek után egy másodpercig nem bántam, hogy én sem voltam vele őszinte - csak ő még félre is kúrt volna, ha nem jövök rá.
Ez van, a mostani kapcsolatom 180 fok más, a párom tisztel, megbeszél velem, ha baja van, ha valami nem tetszik, elmondja, és nem anyukájának, haveroknak, hanem NEKEM, hogy változtathassunk.
Nem bánt meg, nem szólogat be, szeret, a szex is nagyon jó vele.
Az exem meg 3 éve egyedül van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!