Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek hogyan sikerült feldolgoznotok, hogy bődületesen megbántottátok azt, akit mindennél jobban szerettek, és? ⬇
Figyelt kérdés
Megingott a bizalma bennetek, akármennyire is szeretett, megtört benne valami, ami miatt nincs esély a korrigálásra.
Attól tartok, nem fogok hozzá hasonló embert találni, annyira, de annyira szeretem méf mindig és sajnálon azt, ahogy alakult az egész.
2018. jún. 24. 19:13
11/22 anonim válasza:
Én tajparaszt voltam vele és nem fogtam fel, hogy ő más és egy igazi érett férfi. Majdnem 40. Úgy éreztem, hogy sose lesz mással annyira jó a szex, mint vele volt. Voltam másokkal és valóban nem. Előtte is sok pasival voltam, de vele valami brutálisan jó. Majd kibékültünk. Ő is csinált hülyeségeket és én is, ez most így tök jó.
13/22 A kérdező kommentje:
Naaa, hátha tanulok belőle.
2018. jún. 24. 19:49
16/22 A kérdező kommentje:
Mesélhetek, ha előbb megírod.
2018. jún. 24. 21:13
18/22 anonim válasza:
Az idő hátha enyhít majd a megbántottságán. Ha ő is őszintén szeretett téged, akkor talán lehet még esély.
Te férfi vagy, vagy nő?
19/22 A kérdező kommentje:
76%, mit sejtettél? 79%, én vagyok a férfi.
2018. jún. 24. 21:47
20/22 anonim válasza:
#18 vagyok. Nálunk is hasonló a helyzet, annyi különbséggel, hogy én lettem megbántva. Most mosolyszünet van, de ha közeledne felém, annak nagyon örülnék, mert mindentől függetlenül még mindig nagyon szeretem. Ti milyen korúak vagytok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!