Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, ti zavarba jönnétek, ha egy nő ajándékot és virágot adna nektek a munkahelyeteken, azt követően, hogy nagyon durván megbántottátok a nőt?
Egy nő férfinek ajándékot és virágot?Hát na ne már!
És mindezt egy durva megbántás után?
100%, hogy zavarba jönnék, nem is kicsit.
Alapból, hacsak nem egy helyen dolgozunk, utálnám, ha előzetes jelzés nélkül beállítana a munkahelyemre. Nekem ott dolgoznom kell, koncentrálni, az úgy nekem nem megy, ha tudom, hogy barátnőm ott ül 5 méterre és rám vár.
Nem bántanék meg egy nőt szándékosan sosem, nem hogy durván, sehogyan. Ha valamilyen okból mégis előfordulna (ez most ellentmond az előző mondatomnak, de mindegy), akkor valószínűleg miután rájöttem erre, nagyon szégyellném magam, és pár napig biztosan próbálnám kerülni vele a kontaktust. Ha magától megbocsát, annak nagyon örülnék, de hogy ajándékot, meg virágot hozzon...ott helyben biztos a zavar mellett nagyon jól esne, meg örülnék hogy nem haragszik, de egy józanabb pillanatomban elgondolkoznék, hogy ő ilyen szinten függő?
Most kétszer olvastam végig...
Hacsak nem az a célod, hogy cinikusan menj oda hozzá így "bocsánatot kérni", akkor inkább jelzem, hogy férfinak nem illik virágot adni...
(A ballagástól most tekintsünk el.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!