Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Bevállalnátok ezt így távkapcs...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bevállalnátok ezt így távkapcsolatban?

Figyelt kérdés
Kb. 200 km-re lakunk egymástól (ez tömegközlekedéssel átszállással, mindennel együtt bő 2 és fél óra). Én otthonról dolgozom, így viszonylag mobilis tudok lenni (bár van, hogy hétvégén is dolgoznom kell), a lány jelenleg tanul és dolgozik is, de ő is rugalmasabb munkaidőben, tehát nincs az, hogy hétfőtől péntekig 8 órát ott kell töltenie. Nagyon jól érezzük magunkat együtt, de tartok tőle, hogy ez hosszú távon felőrölné a kapcsolatunkat. Szerintetek érdemes így belevágni egyáltalán, vagy úgyis kudarcra van ítélve? Jöhetnének tapasztalatok olyanoktól, akik hasonló felállásban vannak.
2018. szept. 4. 19:12
 1/5 anonim ***** válasza:
79%
1 évig csináltuk, aztán összeköltöztünk. Aztán született 2 gyerekünk és köszi, jól vagyunk :) Van, akiért megéri ;)
2018. szept. 4. 19:22
 2/5 anonim ***** válasza:

Mi 4 és fél évig voltunk 200 km-es távkapcsiban. Hetente a két város között félúton találkoztunk, mikor egymásnak jó volt, akkor egymásnál. Tavaly decemberben összeköltöztünk. Azóta már 5 és fél évesek vagyunk.

Minden csak tőletek függ, máson nem. Legyen kitartásotok és jövőbeni terv, hogy egyszer összeköltöztök valamelyikteknél. Nálunk párom költözött az én városomba.

2018. szept. 7. 14:41
 3/5 anonim ***** válasza:
Bevállaltuk 2éve,azóta is együtt vagyunk!
2018. szept. 7. 15:58
 4/5 anonim ***** válasza:

Hát nekem nem jött össze egy lánnyal, pont a távolság miatt dobott a kis tinike.

Ja meg, hogy 7,8 évvel idősebb vagyok nála, pedig nem ez volt a fő problémája és mennyi időm ráment a hülyességeire.

Egynyári kaland voltam :(

Azóta csak szórakozásképpen, ismerekedek nagy távolságban és ha arra járok akkor esetleg.

De, hogy egy nőért aki bármikor otthagy egy lamboért és ezért utazon valaki 2-4 órákat az ki van csúkva, soha többet.

23/F

2018. szept. 7. 22:13
 5/5 anonim ***** válasza:
Persze. Mert 1 ember viselkedése mindenkire általános érvényű tanulságot rejt. Az ilyen hozzáállás miatt, mint az utolsó, egy nagy szerelem ment a kukába az életemben. Hiába volt nagyon boldog, hívott minden nap, és az életem része 10 éve, de távkapcsolatba nem ment bele mert abban rossz tapasztalata van. A mai napig bánja. Okkal.
2018. szept. 8. 06:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!