Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bevállalnátok ezt így távkapcsolatban?
Mi 4 és fél évig voltunk 200 km-es távkapcsiban. Hetente a két város között félúton találkoztunk, mikor egymásnak jó volt, akkor egymásnál. Tavaly decemberben összeköltöztünk. Azóta már 5 és fél évesek vagyunk.
Minden csak tőletek függ, máson nem. Legyen kitartásotok és jövőbeni terv, hogy egyszer összeköltöztök valamelyikteknél. Nálunk párom költözött az én városomba.
Hát nekem nem jött össze egy lánnyal, pont a távolság miatt dobott a kis tinike.
Ja meg, hogy 7,8 évvel idősebb vagyok nála, pedig nem ez volt a fő problémája és mennyi időm ráment a hülyességeire.
Egynyári kaland voltam :(
Azóta csak szórakozásképpen, ismerekedek nagy távolságban és ha arra járok akkor esetleg.
De, hogy egy nőért aki bármikor otthagy egy lamboért és ezért utazon valaki 2-4 órákat az ki van csúkva, soha többet.
23/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!