Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi értelme van a szerelemnek, ha a vége sosem pozitív?
Vagy elmúlik, és átalakul szeretetté (=közömbös lesz a másik, és nyílik egy ajtó egy esetleges új szerelem felé), vagy elmúlik és a másik megcsal, ebben az esetnen a gyenge emberek szívet szaggató fájdalmat fognak átélni.
Nos, a szerelem tudományos funkciójával nagyjából képben vagyok. Viszont ha csak a "jó emlékek" a lényeg, akkor az bizonyára már sokunknak megvolt, és ugyanazt átélni balgaság.
Nekem legalábbis unalmas.
Vélemények?
Én ezt értem, de attól, hogy neked nem jött össze, még nem haszontalan...
Pl az én életemben nem fontos a saját autó megléte, tök jól boldogulok nélküle, számomra felesleges pénzkidobás lenne. Ettől még nem akarok mindenkit meggyőzni róla, hogy az autó baromság és semmi értelme :D
Eleve nem tudok azzal a kijelentéssel azonosulni, hogy a szeretem àtalakul szeretetté. Ha elmúlt és semmi sem marad, az nyilvàn sose volt igazi szerelem. A szeretet pedig önmagàban szerintem kevès egy boldog kapcsolathoz.( nekem kevés lenne)
Szerintem sokan összekeverik a kapcsolat elejèn a rózsaszín ködöt a szerelemmel. Vagy valakinek az a szerelem, nem tudom.
Nekem az nem szerelem. Èn életemben egyszer lettem szerelmes. Először jött az erős fellàngolàs- ismerkedés, randizàs közben, aztàn ebből ahogy megismertük egymàst,mély és igaz szerelem lett . 9. éve tart:) igen Szerelem. Nem lett se szeretet, se nem alakult àt- nem lett kevesebb. Pont ellenkezőleg. Erősödött. Mindketten ezt érezzük.
Nem mindenki szakít és csalja meg a pàrjàt. Akik valóban szeretik egymàst , összetartoznak, azok együtt élik le az életüket. A megtett út szerintem fontos. Még akkor is, ha a végén a halàl van, és elveszíted a màsikat. Most akkor csak mert véget érhet, ne legyen az ember x évig sem boldog?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!