Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Sülhet ki bármi jó abból, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sülhet ki bármi jó abból, ha egy férfi elmondja egy nőnek, hogy szerelmes belé?

Figyelt kérdés
Vagy inkább hallgassa és felejtse el?

2018. szept. 5. 15:35
1 2 3 4
 31/39 anonim ***** válasza:
Mondd el! Én erre vágytam. Hiába. ... kb ugyanaz volt a szitu mint nálad. :/
2018. okt. 22. 08:28
 32/39 anonim ***** válasza:
90%
Ali bevallja hogy szerelmes a másikba, az onnantól kezdve alárendelt szerepet fog játszani. Mondjuk úgy az esetek 99%-ában. Egyszerű pszichológia az egész.
2018. nov. 1. 12:18
 33/39 anonim ***** válasza:
100%
Én a női fél voltam egy hasonló szituba. Kollégák voltunk, de csak ritkán találkoztunk (más részleg) és tetszett nagyon a pasi, kedves volt velem, segítőkész, ha egyszerre végeztünk hazavitt, én már az elején többet éreztem iránta, mint barátság, vártam, hogy majd lép de évekig nem történt semmi. Aztán eljött az a pont amikor már annyira fájt a dolog, hogy nem tudtam tovább magamba tartani és odaálltam elé, hogy most mi is van közöttünk? Ő akkor nem akart többet barátságnál, elfogadtam, úgy ment minden közöttünk mint előtte, mintha misem történt volna. Később megtudtam, hogy akkor kapcsolatban volt azért nem ment bele, de más fél év múlva mikor tönkrement a kapcsolata, megkeresett, azóta együtt vagyunk. Ha én akkor nem mondom el neki mit érzek, ő nem lép se akkor, sem most magától. Szóval megérte.
2018. nov. 1. 12:31
 34/39 anonim ***** válasza:
Kockázat nèlkül nincs nyeresèg...
2018. nov. 1. 13:51
 35/39 anonim ***** válasza:
Mondd el neki. Sokkal jobban alszol majd. Milyen régóta tart ez?
2018. nov. 1. 16:47
 36/39 A kérdező kommentje:
Másfél éve.
2018. nov. 1. 19:55
 37/39 anonim ***** válasza:
Elmondtad neki?
2018. nov. 5. 06:52
 38/39 A kérdező kommentje:
Még nem.
2018. nov. 5. 07:56
 39/39 anonim ***** válasza:
Elmondtad már?
2023. márc. 21. 13:51
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!