Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sülhet ki bármi jó abból, ha egy férfi elmondja egy nőnek, hogy szerelmes belé?
Jó, nem idegenek, látásból ismerik egymást. Így is szánalmas ezzel indítani. Nem megismerni kéne előbb?
#Kérdező
"elhív valahová olyan szándékkal, úgy néz, mosolyog"
Szóóóval barátságos és nyitott veled, ezért egyből biztos beléd van esve? :D
Imádom ezeket, egy nő kedves valakivel, akkor már egyből biztos "jeleket küld"...
Nézd, nekem vallott már szerelmet váratlanul a semmiből egy pasi, akivel néha beszélgettem munkahelyen a folyosón. Iszonyatosan kínos volt, erre nem lehet mit mondani érdemben. Utána kerültem minden áron. Hálistennek már nem egy helyen dolgozunk...
Ez az infó (hogy "szereted") creepy, fura, bizarr, és nem lehet vele mit kezdeni.
"nem barátságból hívott el pl., és nem barátságból szemezett velem számtalanszor."
Ezt konkrétan ő mondta, hogy több van mögötte, mint barátság?
Mennyivel egyszerűbb lenne minden, ha mernénk őszinték lenni és nem csak kerülgetnénk egymást meg mindenféle hülye játszmákba bonyolódnánk...
Mondd el neki. Legalább tudni fogod, hányadán álltok.
Én megmondanám hogy szeretem.
Tedd ezt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!