Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sülhet ki bármi jó abból, ha egy férfi elmondja egy nőnek, hogy szerelmes belé?
"Miért lenne szánalmas szerelmet vallani?"
Egy idegennek? Nem is tudom, mondjuk mert fogalmad sincs, hogy ki az valójában, csak a rajongást, vágyakozást nevezed "szerelem"-nek..?
9
*Bár az sem fog sokáig tartani, nálam is próbálkozott már... kétlem, hogy bármelyikük szeretné a másikat.
Ezt kifejtenéd?
Sehol nem volt róla szó, hogy idegennek. Idegenbe nem is lehet szerelmesnek lenni. Mondjuk olyannak, akivel régóta ismerősök vagy barátok, de a nő nem tudja, hogy a férfi többet érez. Ilyen esetben szerintem a csendes rajongás/szenvedés sokkal gázabb. Egy nő úgyis megérzi az ilyesmit, teljesen felesleges titkolózni.
Én a te helyedbe biztos,hogy elmondanám neki.Akkor is,ha nem lesz folytatása
Minek kellenek a játszmák,miért nem lehet őszintének lenni.
Sok erénycsősz!
Ha elmondod neki megkönnyebbülsz és még lehet neki is örömet okozol
Hajrá haver! Csak bátran
15, csak zavar, hogy nem tudja, úgy érzem, el kell mondanom előbb-utóbb, valaki mondta is, hogy utána megkönnyebbülök. Akkor talán még a csajozás is jobban menne vele is.
Sokszor küldött jeleket régebben, főleg mielőtt megtetszett, ami szerintem nem normális egy kapcsolatban. Hogy mondjuk elhív valahová olyan szándékkal, úgy néz, mosolyog. (Én se értem, miért csinál ilyeneket, ha van valakije.) Csak nekem nagyon nehéz, már beszélni is vele (munkahely, ő a vezetőségben van, én nem), nagyon ideges is vagyok, szinte bepánikolok már találkozásunk előszelére is, és alapból egy csődtömeg vagyok. Elmondani sem lenne könnyű. Sokszor csak gyorsan elmegy mellettem, úgy érzem, zavarom... bezzeg másokkal leáll beszélni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!